Constelatii familiale la Iasi – 14-15 septembrie

Metoda „Constelaţiilor Familiale” este o metodă terapeutica ce are ca scop restabilirea echilibrului in sistemul familial. Parintele acestei metode este considerat germanul Bert Hellinger.

Ea ne dezvăluie un adevăr fundamental, cumva uitat: că aparţine familiei în care s-a născut, unei familii extinse, că face parte dintr-un neam şi că viaţa lui este strâns legată de cea a strămoşilor lui.

De aceea, uneori când ceva nu merge bine în viaţa noastră personală şi profesională se datorează unor încurcături d

in familia noastră, în care suntem prinşi în mod inconştient. Prin metoda Constelaţiilor Familiale, o metodă de lucru în grup, putem să reglam la nivele emotional si energetic aceste încurcături şi să ieşim din ele pentru a ne trăi din plin viaţa şi a ne urma propriul destin.

Ce sunt Constelatiile familiale sau Constelatiile sistemice?

  •  o invitatie la o explorare profunda si sincera, la o intalnire in adevar, unde cu sprijinul grupului veti gasi curajul de a privi in interiorul vostru la ceea ce este, sa vedeti viata voastra si a familiei voastre dezgolita de povestile pe care vi le-ati spus ca sa puteti supravietui. Incet, incet, impreuna cu ceilalti va veti deschide inima in felul si in ritmul vostru.
  • o metoda experientiala de a ne vindeca viata si sufletul nostru si al familiei noastre prin vindecarea legaturilor care au fost intrerupte sau denaturate in sanul uniei familii de-a lungul a mai multe generatii datorita unor evenimente dramatice sau nefericite.

Participind la constelati vedem ca dincolo de Radacinile Suferintei cresc RADACINILE IUBIRII! Procesul Constelatiilor urmareste sa aduca laolalta ceea ce a fost despartit, sa vindece prin reconciliere, sa ne aduca laolalta in respectul inimii, si ne permite sa mergem mai departe cu profunda acceptare si dragoste fata de viata asa cum este ea.

Constelatiile ne arata cum te poti simti complet atunci cand toti cei care apartin sistemului tau si-au gasit un loc in inima ta. Sa vezi si sa accepti cu iubire adevarul a ceea ce este, inseamna sfarsitul suferintei. Cand ai atins aceasta stare esti liber sa te dezvolti si mergi mai departe.

Cu ajutorul Constelatiilor putem patrunde in spatiul din interiorul nostru, unde iertarea, impacarea, compasiunea si reconcilirea cu trecutul nostru, cu familia noastra ne redeschid calea catre sursa vietii – IUBIREA.

Programul workshop-ului:

Sambata:
Sosirea participanţilor: 09:45 – 10:00
Program de lucru: 10:00 – 13:00
Pauza de masa: 13:00 – 14:30
Program de lucru: 14:30 – 18:00

Duminica:
Sosirea participanţilor: 09:45 – 10:00
Program de lucru: 10:00 – 13:00
Pauza de masa: 13:00 – 14:30
Program de lucru: 14:30 – 18:00

Numarul de locuri este limitat la 30 de participanti.

INSCRIERI la:
Adrian Tarcan: 0740117642 / adrian.tarcan@cnud.ro

Leave a Comment