Constelatii Familiale la Timisoara cu Dragos Riti

8 – 9 Decembrie  2012, intre orele 10:00 – 18:00 (cu pauza de pranza si pauze de comfort) la Timisoara

Atunci când familia este”adusa” în ordinea naturală, individul poate lăsa în urmă tot ceea ce in timp a resimţit ca o „legatura de sange” care il bloca. Doar atunci cand conexiunea la familia este recunoscuta cu adevarat, şi responsabilitatea persoanei văzuta în mod clar, iar apoi distribuita , se poate ajunge la eliberarea individuala . Atunci individul se poate intoarce la treburile sale personale, fără nimic din trecut, care sa-l traga in jos în jos sau sa-l exploateze inconstient.

Bert Hellinger

Metoda „Constelaţiilor Familiale” este o metodă terapeutica ce are ca scop restabilirea echilibrului in sistemul familial. Parintele acestei metode este considerat germanul Bert Hellinger.

Ea ne dezvăluie un adevăr fundamental, cumva uitat: că aparţinem familiei în care ne-am născut, unei familii extinse, că facem parte dintr-un neam şi că viaţa noastră este strâns legată de cea a strămoşilor nostrii.

De aceea, uneori când ceva nu merge bine în viaţa noastră personală şi profesională se datorează unor încurcături din familia noastră, în care suntem prinşi în mod inconştient. Prin metoda Constelaţiilor Familiale, o metodă de lucru în grup, putem să reglam la nivele emotional si energetic aceste încurcături şi să ieşim din ele pentru a ne trăi din plin viaţa şi a ne urma propriul destin.

Chemarea pentru vindecare şi schimbare personală vă va îndrepta paşii către acest workshop.
Sunteţi bine veniţi dumneavoastră şi toţi strămoşii dumneavoastră pe care îi purtaţi în gene şi în Suflet!

Ce sunt Constelatiile familiale?

  • o invitatie la o explorare profunda si sincera, la o intalnire in adevar, unde cu sprijinul grupului veti gasi curajul de a privi in interiorul vostru la ceea ce este, sa vedeti viata voastra si a familiei voastre dezgolita de povestile pe care vi le-ati spus ca sa puteti supravietui. Incet, incet, impreuna cu ceilalti va veti deschide inima in felul si in ritmul vostru.
  • o metoda experientiala de a ne vindeca viata si sufletul nostru si al familiei noastre prin vindecarea legaturilor care au fost intrerupte sau denaturate in sanul uniei familii de-a lungul a mai multe generatii datorita unor evenimente dramatice sau nefericite.
Participind la constelati vedem ca dincolo de Radacinile Suferintei cresc RADACINILE IUBIRII! Procesul Constelatiilor urmareste sa aduca laolalta ceea ce a fost despartit, sa vindece prin reconciliere, sa ne aduca laolalta in respectul inimii, si ne permite sa mergem mai departe cu profunda acceptare si dragoste fata de viata asa cum este ea.
Constelatiile ne arata cum te poti simti complet atunci cand toti cei care apartin sistemului tau si-au gasit un loc in inima ta. Sa vezi si sa accepti cu iubire adevarul a ceea ce este, inseamna sfarsitul suferintei. Cand ai atins aceasta stare esti liber sa te dezvolti si mergi mai departe.
Cu ajutorul Constelatiilor putem patrunde in spatiul din interiorul nostru, unde iertarea, impacarea, compasiunea si reconcilirea cu trecutul nostru, cu familia noastra ne redeschid calea catre sursa vietii – IUBIREA.
Dorinta de a rezolva o problema este esentiala si de aceea este recomandat sa ne formulam o INTENTIE cit mai clara.

Facilitator: Dragos Riti

Costul participarii: 250 lei.

Pentru isncrieri: Nelia Filip: 0723.191.211 /nelia.filip@yahoo.com /constelatii.familiale@yahoo.com

Leave a Comment