Cum sa depasim stresul si sa ne construim libertatea

In cadrul Proiectului “Solutii pentru viata cotidiana” al Centrului Seeds for Happiness, Daniela Andreescu, coach si formator in managementul comunicarii si relatiilor interumane, va facilita un program care abordeaza gestionarea stresului intr-o maniera integrativa si care va oferi participantilor multiple modalitati practice de accesare si extindere a zonelor de libertate interioara si echilibru.

Programul se va desfasura pe parcursul a 8 sesiuni, oferindu-va cunoastere si modalitati practice pentru:

  • depasirea stresului toxic si a obisnuintelor mental-emotionale care incetinesc sau impiedica dezvoltarea personala si cresterea spirituala
  • identificarea resurselor proprii si a unor modalitati individualizate optime care sa conduca la cresterea energiei si vitalitatii
  • construirea unui parcurs personal relaxat si cu rezultate pozitive durabile

Este un program care abordeaza gestionarea stresului intr-o maniera integrativa si care va oferi participantilor multiple modalitati practice de accesare si extindere a zonelor de libertate interioara si echilibru.

Nu vom vorbi despre umbre, probleme sau provocari, ci despre lumina, solutii si bucuria de a fi si a ne simti autentici si liberi.

Cui se adreseaza?
Vi se adreseaza daca aveti ca scop si intentie sa dobanditi abilitatea de a va creste gradul de libertate interioara si construirea unui echilibru dinamic benefic si durabil, astfel incat sa gasiti, intr-un mod autonom si relaxat, solutiile personale potrivite pentru a actiona constient spre binele propriu si al celorlalti, in viata cotidiana.

In ce fel?
Pe parcursul fiecareia dintre cele 8 intalniri, programul va facilita intelegerea practica a conexiunilor intre creier, minte, corp, spirit si viata pe care o traieste fiecare. Participantii vor afla si vor experimenta  metode, tehnici si strategii de cultivare si mentinere a atentiei, pentru depasirea diferitelor tipuri de stres si pentru obtinerea unei tranformari pozitive durabile in viata cotidiana.

Structura:

  • sesiuni interactive axate pe cunoastere, practica, exprimare personala, discutii;
  • abordare gradata si integrativa a temelor, tinand cont de nevoile si asteptarile fiecarui participant.

Teme principale
Temele vor fi abordate atat din perspectiva cunoasterii cat si practici, si vor fi tratate simultan, gradat si integrativ, pe parcursul fiecareia din cele 8 sesiuni:
1. Identificarea individualizata a principalelor mecanisme generatoare de stres toxic si modalitati de utilizare a conexiunilor creier/minte-corp-spirit pentru gestionarea lor cu rezultate durabile pe termen lung.
2. Tehnici si metode pentru depasirea stresului cotidian si dezvoltarea abilitatilor de management personal.
3. Construirea non-atasamentului si echilibrului, simultan cu cresterea energiei si vitalitatii, pe baza unor elemente de neuroleadership.
4. Aplicarea unor strategii de atentie pentru optimizarea congruentei personale si a propriului echilibru dinamic creier/minte-corp-spirit.
5. Modalitati de a dezvolta intuitia, auto-motivarea, increderea, capacitatea de a rezolva conflictele interiare si a face alegeri mai constiente.
6. Extinderea atentiei, generarea starilor mental-emotionale benefice si modalitati de aplicare in viata cotidiana.

Participare
Intalnirile se vor desfasura pe parcursul a 8 saptamani, vinerea, intre 19.00 – 21.30, cu o pauza de 15 min.

In prima parte a primei intalniri – vineri 5 octombrie, Daniela Andreescu va face o introducere despre scopul, temele si modalitatile de lucru, astfel incat in afara persoanelor care s-au inscris, sa va oferim posibilitatea de a decide daca doriti sa participati incepand cu a doua sesiune.

Numar de participanti:
5 octombrie – Introducere si Sesiunea I: toti cei interesati
12 octombrie – Sesiunea II: cei inscrisi la program (max. 14 persoane).

Cost participare: 40 RON
Aceasta suma este destinata exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorului fiind pro-bono.

Despre facilitator
Daniela Andreescu este formator si consultant in managementul Comunicarii si Relatiilor Interumane (Metoda ESPERE©), validat de Institutul ESPERE International Paris, coach (certificate ICF si Alternative and Natural Health Certification Board Europe), practician si expert Inergetix-CoRe System™ (medicina informationala si energetica, biofeedback), practician terapii complementare (Qi Gong, Pranic Healing, Usui Reiki Master, Shamballa 3D Master Teacher s.a.). A participat la cursuri si conferinte internationale (International Informational and Energy Medicine Symposium – Norvegia, Buddhism and Medicine – Franta, Lam Rim Meditation Course – Nepal, Science & Nonduality – Olanda) si este membru al NeuroLeadership Institute, Information and Energy Medicine Association, International Coach Federation, Institute ESPERE International Paris. Carte publicata: The Gift of Now, Dandand (Ed. Herald, 2011).

Detalii: www.danielaandreescu.ro|www.artofchange.ro

Leave a Comment