Cum să descoperi și să rezolvi cauzele profunde ale simptomelor de boală?

fata1Suceava, 8-9 iunie 2013, Complex Conacul Domnesc, Șcheia; București, 15-16 iunie 2013, Hotel Cișmigiu.

Cu totii știm cât ne consumă stress-ul, nervozitatea și disconfortul fizic. Mă întreb… cât de frecvent ne îngrijorează sănătatea noastră și a celor dragi? Ce valoare ar avea să înțelegem ce se întâmplă în spatele manifestărilor fizice? NLP, Time Line Therapy™ și Meta-Medicina™ te ajută să preiei controlul asupra stării tale de sănătate, să descoperi și să rezolvi cauzele profunde ale simptomelor de boală. Ar merita să aloci un weekend pentru a afla cum?

Ai fost vreodată martorul unei îmbolnăviri neașteptate?
Cunoști oameni care deși au un stil de viață ireproșabil, totuși nu se simt bine și au constant diverse simptome?

Ai întâlnit și reversul – persoane care mănâncă și dorm dezordonat, fără nicio preocupare legată de starea lor de sănătate și, cu toate acestea, complet lipsite de istoric medical?

Sau oameni care primesc diagnostice inexplicabile la vârste fragede? Sau care în ciuda numeroaselor tratamente, nu reușesc să-și atenueze simptomele până la dispariția completă?

Te fac aceste lucruri să te întrebi… oare ce nu știm legat de apariția problemelor de sănătate?
Cum de încă nu s-au găsit soluțiile pentru bolile cronice?
Ce e dincolo de cauzele aparente și cum să fac să-mi fie bine, mie și celor din jur?

Te invităm la seminarul intensiv Crafting your Health™ pentru a primi răspunsuri și a descoperi:

  • Ce se întâmplă atunci când ne îmbolnăvim pe toate planurile implicate: fizic, mental, emoțional și social;
  • O serie de metode puternice cu care, pe lângă resursele medicale clasice, să-ți menții și să-ți recuperezi starea de sănătate în condițiile de mediu actuale.

Abordarea clasică a sănătății ne-a obișnuit cu tratarea manifestărilor de suprafață. Cu toate că le controlăm într-o oarecare măsură, soluțiile reale și durabile se află însă în profunzime, la nivelul gândurilor, emoțiilor și modului cum noi ne raportăm la evenimentele de zi cu zi.

Căutăm soluții în exterior și ne așteptăm de la tratamente, rețete și medicamente să ne rezolve problemele, iar ceea ce omitem este că în acest mod ne cedăm puterea de vindecare altcuiva care urmează un protocol.

Cunoaștem o mulțime de factori de risc precum alimentaţia deficitară, nivelurile crescute de stres, toxicitatea, “genele mutante” sau “greşelile naturii” și cu toate acestea, niciunul dintre ei nu constituie o cauză universal valabilă pentru apariția niciunei boli.

Iar boala NU este o întâmplare. Nu e ceva ce “e să fie”, un joc al destinului cu distribuție aleatoare. Parcurge consecvent aceleași etape și se creează în același mod, fie că e vorba de o răceală, o durere, o boală cronică sau așa-zis incurabilă.

Cum am ajuns eu, după 15 ani de diagnostic, să-mi rezolv o problemă de sănătate în câteva zile? La 8 ani, în urma unor dureri prelungite de stomac și a altor simptome conexe, am fost diagnosticată cu ulcer duodenal. Toată copilăria, acest lucru a reprezentat un factor de mirare pentru cunoscuții și medicii care îmi prescriau constant tratamente cu pronosticul că nu vor face decât să “țină sub control” evoluția bolii ce nu avea șanse de a se rezolva complet niciodată, ci doar de a se ameliora periodic. Era programată să dea simptome mai puternice toamna și primăvara, ceea ce se și întâmpla. Cauza a fost pusă pe fond nervos fără nicio soluție reală, alta decât imperativul auzit permanent: “nu te mai stresa”.

Totul a durat până acum 5 ani, când s-a întâmplat să urmez cursul de certificare ca Practician de NLP, Time Line Therapy, hipnoză și coaching și să-mi întâlnesc trainerii care m-au conștientizat fără menajamente că EU îmi creasem boala. Eu?! Cum pot eu să creez o boală? Și ce om sănătos la minte ar face așa ceva? În mod conștient și deliberat, cu siguranță nimeni. Subconștient însă, lucrurile stau diferit și ceea ce nu acceptasem era că responsabilitatea îmi aparținea pe deplin. Dacă tu te îmbolnăvești, tot tu ai puterea să te vindeci. Și mi-a luat o vreme până să înțeleg asta, însă atunci când s-a întâmplat, problema s-a dezamorsat instantaneu, odată cu eliminarea furiei acumulate din trecut, care întreținea simptomele. Sunt mai bine de 4 ani de când nu am mai avut nevoie să mai merg vreodată la medic.

Time Line Therapy™ este procesul care m-a ajutat în această direcție, iar rezultatele pe care le-am avut ulterior în toate celelalte aspecte ale vieții (personal, profesional, relațional), m-au determinat să continui studiul pentru a duce mai departe aceste metode puternice de creștere și schimbare personală dezvoltate de Dr. Tad James, unul dintre creatorii NLP-ului și fondatorul școlii din US, Nevada, cu care m-am pregătit.

De atunci, oricui am împărtășit din informații și metode, a avut beneficii imediat și ceea ce vreau acum este să ți le transmit și ție. Fie că ești medic sau terapeut și dorești metode cu care să poți face o diferență pentru pacienții tăi, fie că nu și ceea ce cauți sunt soluții pentru tine și cei din jur, acest curs îți va răspunde la unele întrebări și îți va deschide perspectiva unei înțelegeri integrate a funcționării corpului uman.

Descoperă principiile Meta Health™ într-o paradigmă revoluționară de abordare a stării de sănătate

Ce vei obține în urma participării la cursul Crafting your Health™?

  • De ce ne îmbolnăvim? – cauzele subconștiente, fizice, mentale, emoționale și de mediu ale simptomelor de boală;
  • Modul complex în care funcționează mintea umană și ce se întâmplă atunci când apar simptome;
  • Ce să faci pentru a-ți menține starea de sănătate în condițiile de mediu actuale;
  • Cum să preiei controlul stării corpului tău și cum să iei decizii benefice atunci când vine vorba de sănătatea ta;
  • O metodă puternică și eficientă de soluționare a stresului emoțional cu care te confrunți zi de zi;
  • Cum să scapi de mecanisme auto-sabotoare, emoții negative din trecutul personal și convingeri care stau în calea însănătoșirii precum “este ereditar”, “în familia mea, toți au avut…”, “nu pot să slăbesc”, “nu pot să mă fac bine”… prin procesele Time Line Therapy;
  • Cum să-ți refaci nivelul de energie, starea de vitalitate și sistemul imun;
  • Ce-ar fi să capeți încredere că știi ce metode să alegi pentru starea ta de sănătate și a celor dragi?

Corpul omului este cea mai bună imagine a sufletului său, spune Wittgenstein, așa că te invităm să ne urmezi în acest proces de transformare interioară puternică cu efecte vizibile asupra fizicului.

Programul celor două zile va fi unul intensiv (sâmbătă, orele 09.00-20.00 și duminică, orele 09.00-18.30 cu o pauză de masă la prânz) și pentru a beneficia pe deplin de ceea ce oferă workshop-ul, prezența este necesară pe toată durata acestuia.

Introdu codul CRAFTHEALTH13 în acest formular și participi pentru suma de 126 EUR, iar dacă vii însoțit, a doua persoană va primi o reducere de 50%, plătind doar 63 EUR. Deci pentru 94.5 EUR fiecare, beneficiați acum de informații și metode profunde de schimbare ce se practică în cadrul cursurilor de certificare ce costă peste 1 500 EUR, cu rezultate garantate.

Mai mult decât atât, elevii, studenții, pensionarii și participanții la workshop-urile intensive precedente organizate de Crafting Minds, beneficiază de o reducere suplimentară, putând participa pentru 80 EUR.

Cine sunt trainerii?
Camelia Păduraru
Trainer NLP certificat internațional în US, Nevada cu Tad James Co;
Master Practitioner de NLP, Time Line Therapy™ și hipnoză certificat de ABNLP, ABH și ITLTA;
Certificat nivelul I în Meta Healing™;
Absolvent de “Comunicare și relații publice”, SNSPA;
Masterate în “Management și comunicare în afaceri” și “Jurnalism și științele comunicării”;
Master Life și Performance Coach;
Explorator, călător, antreprenor, iubitor de oameni, experiențe, libertate și povești. Om.

Mihai Nechita
Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa”, Iași, promoția 2011;
Master Practitioner în Programare-Neuro Lingvistică (NLP);
Master Practitioner în Business și Life Coaching;
Master Practitioner Time Line Therapy™ (TLT);
Master Practitioner de Hipnoterapie.

Leave a Comment