Cum sa iti transformi destinul prin simpla intentie: 24 aprilie

intalnirile_noul_pamant_intentia

24 aprilie, ora 19.00 la OMRA, Strada Occidentului nr 11, sector 1, Bucuresti (zona Piata Vitoriei)

Dragilor, continuam seria de seri pline de noi insine cu o noua ocazie de rotunjire si asezare in matca noastra. Dupa ultimul seminar, in care am savurat starea de copil, in care am pasit, unii mai usor, altii mai cu chiu, iar altii mai cu vai, in copilarie, este randul intentiei de a primi atentia noastra comuna.
Intentia este un spatiu magic, din care unesti punctele puzzle-ului de probabilitati, painea si cutitul destinului tau. Imagineaza-ti cum toate actiunile, toate lucrurile, toti oamenii, relatiile izvorasc din niste intentii mai mult sau mai putin constiente.

Putini sunt cei care stapanesc arta de a genera intentii, de a lua decizii inspirate, avand in vedere toate variabilele ce pot aparea ulterior. In demersul de materializare a unei anumite linii de destin, barierele sunt legate atat de nivelul de constienta, cat si de puterea interioara a fiecaruia.

La aceasta intalnire insa, vom reusi sa:

> Constientizam aspectele nevazute ale modului in care luam decizii si lansam intentii

> Imprumutam si impartasim diverse metode de a sustine materializarea unei intentii

> Ne activam observatorul interior pentru a gasi legatura dintre etapa curenta din destinul nostru si intentiile anterioare

> Intram in starea magica, din care putem constientiza ca totul este posibil si ca noi suntem la volanul propriei fiinte

> Punem la comun toata cunoasterea tuturor celor prezenti pentru a genera o intentie total potentatoare pentru cei aflati in dificultate

Astfel, aici si acum, cu toata puterea si deplina buna credinta, lansam aici intentia ca pe 24 aprilie, la OMRA, ora 19.00, sa vina cei mai potriviti, rezonanti si plini de bunavointa oameni, care sa impartaseasca din prea-plinul lor, daruind tuturor celor prezenti cele mai benefice scurtaturi pentru a ajunge la un nivel de constienta de la care sa isi poata desena destinul cel mai stralucitor posibil.

Investitia in aceasta seara este o donatie, sugerata a fi concordanta cu ceea ce v-a adus. Donatia minima sugerata este 20 lei pentru cei ce pot si 0 lei pentru cei ce nu pot, care sunt asteptati cu aceleasi 4 brate deschise sincron de Razvan Filip si Valentin Radu, fondatori noulpamant.ro.

Leave a Comment