Cum trecem de la dragostea oarba la iubirea matura: Constelatii cu Catalin Dandes

1375008_653526834671812_976626431_n

Sambata 26 octombrie 201, ora 9:30am,  Calea Victoriei 214 interfon 25

Va invit sa descoperim impreuna modul in care legile constiintei sistemice ( acea constiinta care ne face sa fim inclusi intr-o familie, organizatie, anturaj ) ne influenteaza destinul, modul in care percepem viata si alegerile pe care le luam in fiecare zi sau in momentele importante, intr-un mod care de cele mai multe ori ramane inconstient sau este lipsit de sens pentru logica superficiala.
Constelatia familiala este o metoda terapeutica profunda, prin care se poate aduce claritate asupra tensiunilor si conflictelor din si dintre oameni, fie ca ne aflam intr-un nucleu familial sau am ales traiul celibatar.

Parintele acestei teorii este considerat psihoterapeutul german Bert Hellinger, cel care a descoperit dupa ani de studiu al familiilor si relatiilor interumane, ca sistemul familial are o ordine naturala, anumite legi, nescrise dar observabile, care daca sunt perturbate, consecintele acelui dezechilibru pot fi resimtite pe parcursul a mai multor generatii.

Legile care guverneaza existenta oricarui sistem sunt : Iubirea ( careia i se datoreaza totul ), Apartenenta ( toti membrii au drept egal sa apartina familiei ), ordinea ( ierarhia sau rolurile ) si echilibrul ( cand ceva se petrece cu sistemul, acesta tinde sa echilibreze natural balanta ). Cand ele nu sunt intelese sau sunt ignorate, in viata indivizilor ce compun o familie si in viata sistemului in sine apar situatiile dificile. Prin constelatiile de familie se urmareste restabilirea locului fiecaruia, includerea in aceasta constiinta comuna sau gasirea unei solutii pentru situatiile greu de gestionat.

As vrea sa mentionez ca aceasta metoda nu se adreseaza doar celor care au o familie ci si persoanelor singure, aflate in situatia de a nu-si putea gasi un partener sau care nu-si pot afla locul propria viata.

Despre mine:

Studii:

– Licentiat in psihologie si stiinte cognitive.
– Formare in constelatii sistemice.
– Formare in terapii scurte strategice.
– Certificat in programare neurolingvistica.
– Dezvoltare personala Landmark.
– Toate gradele in Reiki traditional.
– Practicant al meditatiei.
– Hipnoterapeut

Pe parcurs, am preluat pentru dezvoltarea mea si a metodei de lucru, din sisteme de valoare pe care le-am abordat in timp, cum ar fi psihologia transpersonala, shamanismul sud-american, Buddhism-ul, Tai-ji-quan-ul, Gnoza, artele martiale si Qi-gong-ul.

„Sper ca experienta mea sa devina si pentru tine o unealta utila pentru transformare, pe drumul pe care, fiecare dintre noi il parcurgem catre lumina cunoasterii, un catalizator al schimbarii de care ai nevoie.”

Costul workshop-ului este de 130 ron/participant. Reducerile sau gratuitatile se aplica in limita locurilor ramase neocupate, cu o zi inainte de workshop.

Inscrierea se face prin achitarea sumei de 50ron in contul RO 87 INGB 0000 9999 0076 8070 pe numele Dandes George Alexandru insotita de confirmarea platii printr-un e-mail la catalin@terapiepentrusuflet.com sau la 0723.293.773.

Durata workshop-ului se va stabili in functie de numarul de persoane inscrise. El se va tine daca vor fi minim 8 persoane confirmate si va dura doua zile daca avem mai mult de 16 persoane si mai mult de 14 teme ( persoane care doresc sa-si lucreze o anumita problema ) de lucrat. Vor fi luate in considerare doar inscrierile confirmate prin achitarea avansului si mesaj.
Vor exista pauze de confort cu cafea si ceai si pauza de masa la pranz.

Va astept cu drag
psiholog CATALIN DANDES

Leave a Comment