Curs de formare in Basic Regression Therapy la ARPT

Asociatia Romana de Psihologie Transpersonala ofera posibilitatea unui curs intensiv de formare in Basic Regression Therapy care se va desfasura pe durata a patru module a cate trei zile. Primul modul se va axa pe Core Emotional Release (Eliberarea nucleului emotional) iar temele urmatoarelor module sunt: Working with Spirit and Transition (Lucrul cu Spiritul si tranzitia), Healing the Energy or Subtle Body (Vindecarea la nivelul corpului subtil sau a energiei) si Healing the Trauma of Abuse (Vindecarea traumei abuzului).

Metoda Deep Memory Process (DMP – Vindecarea Amintirilor Profunde) a fost dezvoltata de Dr. Roger Woolger si este o metoda rapida si completa pentru a identifica si vindeca amintirile traumatice profunde care ne impiedica sa traim o viata completa si sanatoasa. In timp ce terapiile traditionale se concentreaza pe nivelul mental, DMP se bazeaza pe o forma holistica de vindecare care face posibila eliberarea si vindecarea prin catharsis a traumelor fizice, mentale si emotionale. DMP este o sinteza creativa a psihologiei freudiene si jungiene, a metodei doctorului Reich, a psihodramei, a psihologiei spirituale si a formelor de vindecare samanice.

Sedintele terapeutice DMP au ca scop vindecarea. De aceea ele dezvaluie uneori vieti si morti dramatice care au rezultat in rani profunde atat fizice cat si emotionale sau psihologice. Retrairea acestori traume poate fi extrem de dureroasa si dramatica si pot conduce pacientul la un catharsis profund astfel ca vindecarea poate surveni intr-o singura sedinta. Metoda DMP poate fi folosita si ca un complement in terapia clasica si este foarte eficace in tratamentele post-traumatice si in tratarea reactiilor disociative. DMP este de asemenea un instrument perfect pentru tratarea starilor de anxietate, a starilor depresive, a fobiilor, stresului si durerilor cronice, si eliberarea blocajelor ascunse adanc in corpurile noastre fizice sau subtile / energetice.

Primul modul se va desfasura intre 9 si 13 octombrie la Bucuresti si va costa 270 de euro (250 de euro pentru membrii ARPT).

Pentru inscriere si informatii suplimentare: mohirta@tanatopsihologie.ro si       liviamohirta@yahoo.com.

Formarea se adreseaza in primul rand terapeutilor care lucreaza cu pacienti (psihologi, sociologi, doctori) pentru tratarea si vindecarea traumelor profunde. Primul modul este creditat cu 40 de credite de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

Leave a Comment