Curs de formare in testul Rorschach

rorschach11Scoala Romana Rorschach organizeaza in Romania cursul de formare in testul Rorschach, destinat psihologilor profesionişti, studenţilor la psihologie, medicilor şi studenţilor la medicină.
Testul Rorschach este util în diverse contexte în care este necesar un studiu aprofundat al personalităţii, domeniile de aplicabilitate fiind: clinic, evolutiv, juridic-criminalistic, ştiinţific, psihologia muncii.
Cursul permite cunoaşterea teoretică şi practică pentru aplicarea testului şi redactarea psihodiagnozei. La finalul cursului este prevăzut un examen, după a cărui absolvire se va elibera o diplomă prin care cursantul devine Membru Asociat al Şcolii Romane Rorschach şi al Societăţii Internaţionale Rorschach.
Colegiul Psihologilor din România acordă 120 de credite de formare continuă pentru acest curs.
Durata cursului: 2 ani.
Formula cursului prevede:
192 de ore de formare, dedicate supervizării protocoalelor Rorschach recoltate de elevi şi aprofundării conţinuturilor teoretice şi aspectelor mai deosebite ale psihodiagnozei, din care:
24 de ore de formare în aula fizică (trei zile de 8 ore fiecare),
168 de ore de formare în aula virtuală, grupate în sesiuni de câte 4 ore la fiecare 15 zile, pe întreaga durată a celor doi ani. Elevul va putea urmări pe computerul de acasă lecţiile teoretice şi supervizările, interacţionând în timp real cu profesorii Institutului, exact ca şi cum s-ar afla în aula „fizică”.
În perioada participării la curs elevul va primi, incluse în preţ, cele două software (SIGLAROR şi RORCOMP), indispensabile pentru scorarea şi elaborarea datelor Rorschach.
 
Conferenţiari:
Dr. Salvatore Parisi
Psiholog si psihoterapeut
Director al Şcolii Romane Rorschach
Ex Membru Executiv al Societăţii Internaţionale Rorschach
Dr. Patrizia Pes
Psiholog si psihoterapeut
Preşedinte al Şcolii Romane Rorschach
Director al Centrului de Studiu şi Intervenţie asupra Copilului Abuzat
Dr. Marco Guadalupi
Psiholog si psihoterapeut
Colaborator şi profesor al Şcolii Romane Rorschach
Data de începere: 31 mai 2013
Cost 800 € pe an (plata este împărţită în două rate anuale de 400 euro fiecare. Persoanele interesate se vor angaja să plătească  50 € în avans odată cu înscrierea.)
Pentru înscriere şi informaţii suplimentare, persoana de contact este Claudia Mihai, psiholog specialist – tel. 0721021143, e-mail: claudia.mihai29@yahoo.com

Leave a Comment