D’ale sufletului: Coaching Your Life cu Elena Capruciu

Coaching your Life cu Elena CapruciuCoaching Your Life este un concept de coaching conceput de Elena Capruciu. Fie ca te afli pe bancile facultatii sau esti prins intre job si familie, workshop-ul Coaching Your Life are scopul de a te aduce mai aproape de cine vrei tu sa fii cu adevarat, de modul in care vrei sa-ti traiesti viata astfel incat sa fii fericit.

Ce face coaching-ul este sa te ajute sa accelerezi procesul de schimbare, sa devii mai constient de tine, de viata ta,  de ceilalti. Un coach este langa tine pentru a te sprijini punandu-ti intrebarile potrivite, prin exercitii si discutii interactive, profunde. Tu esti cel care determina schimbarea, in ritmul tau. Daca te astepti la “retete” , nu vei gasi raspunsul aici. De ce? Pentru ca fiecaredintre noi suntem unici.

Stim cu totii ca ne place sa fim bine tratati. Ar trebui, deci, sa recunoastem ca ceilalti apreciaza bunavointa noastra fata de ei. Atunci cand dragostea fata de ceilalti se intareste, egoismul, ura si dorinta dispar. Cunoastem atunci linistea si fericirea si putem transmite bucuria noastra celorlalti. Toate conflictele dintre oameni, chiar si cele dintre natiuni, se rezolva de indata ce dragostea fata de sine este inlocuita cu cea fata de ceilalti.

Iata de ce dragostea fata de ceilalti este sursa unui simtamant de bine personal si general, atat in domeniul religios cat si in cel lumesc. Cel mai mare bine pe care il putem face celorlalti este acela de a le oferi mijloacele prin care sa scape de egoism si cu care sa-si dezvolte altruismul.

Vino la workshop-ul Coaching your Life by Dreams come TRUE& Elena Capruciu pe 29 august intre orele 19:00-21:30 si redescopera cum sa faci toate acestea.

Leave a Comment