Daniel Goleman in Romania, Puterea Inteligentei Emotionale

1235962_10200815922304550_1445534443_n

Esti pregătit să treci la următorul nivel?
Ce au în comun Google, TED, Dalai Lama, World Economic Forum, Harvard Business Review, New York Times, Inteligența Emoțională și Leadershipul?

Un singur om: Daniel Goleman.

El va veni în România pe data de 25 septembrie 2013 la invitația companiei Extreme Training pentru a ne învăța cum să conducem folosind Inteligența Emoțională. Evenimentul se va desfășura la București, Hotel Intercontinental și va oferi audienței o zi memorabilă în prezența celui care a revoluționat domeniul leadershipului si rolul Emotiilor (EQ) în tot ce înseamnă relaționare între oameni.

detalii complete si inscrieri: http://daniel-goleman.ro/eq/?facebook
La întâlnirea WEF din 2011 Daniel Goleman a fost prezent alături de liderii lumii:+ Bill Gates – Bill Gates – William H. Gates III, Co- Chair, Bill & Melinda Gates Foundation.
+ Jean-Claude Trichet – President, European Central Bank
+ Angela Merkel – Federal Chancellor of Germany
+ Nicolas Sarkozy – President of France
+ Dimitry Medvedev -President of the Russian Federation
+ Ban Ki-moon, Secretary-General, United Nations
+ David Cameron – Prime Minister of the United Kingdom
+ Mark J. Carney – Governor of the Bank of Canada
+ Olafur Ragnar Grimsson – President of Iceland
+ Timothy F. Geithner – US Secretary of the Treasury
+ Bill Clinton – President of the United States (1993- 2001)

Îți poți da seama despre ce înseamnă o personalitate marcantă și după locurile în care este invitat să vorbească. Daniel Goleman a fost invitat la cea mai importantă întâlnire a World Economic Forum în 2011, în Davos, Elveția.World, Economic Forum, fondat în 1971, este locul de întâlnire a celor mai influenți lideri din lume, afaceriști, președinți de state, vizionari și reprezentanți marcanți ai societății civile!

Poate mintea să vindece corpul? Ce emoţii sunt asociate cu accentuarea stării de bine? Cum funcţionează înţelegerea în context medical? Există un fundament biologic pentru etică? Cum ne poate ajuta moartea să înţelegem natura minţii?Abia în ultimii douăzeci de ani, medicii, biologii şi psihologii occidentali au început să înţeleagă legăturile reciproce dintre stările emoţionale şi starea de bine mentală şi fizică. Totuşi, gânditorii budişti erau conştienţi de mai bine de două mii de ani de capacitatea de vindecare a minţii.Daniel Goleman este un om care s-a făcut remarcat nu doar în zona de business.El a inițiat un dialog cu Dalai Lama care continuă și astăzi, acest dialog materializându-se în diferitele lucrări pe care Daniel Goleman le-a publicat în domeniul emoțiilor și al spiritualității.

Reputația Dr. Daniel Goleman este recunoscută și de cele mai prestigioase organizații din lume. Daniel Goleman a fost invitat să-și împărtășească ideile și să aducă valoare acolo unde doar acei oameni care înseamnă ceva cu adevărat pot aduce. Google Talks, TED sau Harvard Business rezonează, în mintea oricărui cunoscător, cu excelența, standardele înalte, leadership , repere și deschizători de drumuri.De asemenea, articolele sale publicate în New York Times au reprezentat un model de inspirație din care milioane de oameni au avut de învățat.

Inteligență emoțională înseamnă să ai capacitatea de a recunoaște și direcționa emoțiile tale și ale celorlalți într-un sens dorit de tine.

Vrei sa il cunosti si sa-l vezi pe Daniel Goleman? Profita de ocazie si conecteaza-te la experienta sa completa si complexa si da-ti sansa de a o imbogati cu succes pe a ta. Vino sa vezi si sa asculti cum poti sa conduci folosind inteligenta emotionala, vino sa simti si sa te lasi inspirat de secretele conducerii de exceptie.

Esti la un pas de a-l cunoaste pe cel care a revolutionat si inventat inteligenta emotionala . Ai unica oportunitate de a profita de conglomeratul de experiente din spatele vietii sale pe care nu ai ocazia sa le experimentezi poate niciodata.

El l-a cunoscut, a discutat si a pus bazele unei carti impreuna cu Dalai Lama. A fost principalul consultant in cadrul World Econimic Forum schimband opinii cu cei mai influenti lideri ai lumii: Bill Gates, Angela Merkel, Bill Clinton, David Cameron. A inspirat milioane de oameni si a adus valori rasunatoare acolo unde doar cineva de un inalt nivel academic si spiritual poate aduce.

Evenimentele marcante la care a participat, scrierile care au revolutionat domeniul psihologiei, premiile pe care le-a obtinut si nominalizarile importante pe plan mondial il pozitioneaza pe cea mai inalta treapata a ganditorilor de business din lume.

A scris carti publicate in intreaga lume, traduse in peste 40 de limbi si clasate in top 25 a celor mai influente carti de Business Management. Nici pana astazi Harvard Business Review nu a mai avut un articol de mai mare impact ca cel al lui Goleman. Ramane, asadar, un reper emblematic in istoria lumii.

Autor al cărții Inteligența Emoțională și psiholog, Daniel Goleman a transformat felul în care ne educăm copiii, în care relaționăm cu familia și prietenii și în care facem afaceri. Cartea sa, publicata in 1995, Inteligența Emoțională, s-a aflat pe lista de bestsellere a New York Times vreme de un an și jumătate. Inclusă în lista celor mai influente 25 de cărți de Business Management de către revista TIME, cartea a fost tradusă în 40 de limbi, într-un tiraj de peste 5 milioane de exemplare. Harvard Business Review a numit conceptul de Inteligență Emoțională (IE) drept „o idee revoluționară care spulberă paradigmele existente”.

Aflată pe lista de bestsellere a Wall Street Journal, Business Week și New York Times, cartea Inteligența Emoțională în Leadership, scrisă împreună cu Richard Boyatzis și Annie McKee, a adus noi dovezi științifice, demonstrând că inteligența emoțională a unui lider are un impact enorm asupra performanței grupului sau organizației.
Participând la evenimentul Leadership – Puterea Inteligenței Emoționale, susținut de Daniel Goleman vă veți spori eficacitatea ca lideri și veți înțelege cum funcționează inteligența emoțională in relațiile organizaționale si interumane.

La finalul zilei in care îl veți asculta pe părintele inteligenței emoționale, veți putea identifica problemele care vă blochează și veți putea determina transformările de care aveți nevoie.

“Organizaţiile sunt ca automobilele: nu merg singure decât la vale”

Liderii trebuie sa aibă o “inspiraţie” specială pentru a-şi putea îndeplini scopul şi atribuţiile într-un astfel de post. Aflați cum puteți deveni inspirați, cum puteți determina succesul unei organizaţii şi buna desfăşurare a activităţii acesteia rezervându-vă locul la eveniment

“Liderii inspiraţi vibrează, iar organizaţiile lor intră în rezonanţă cu ei”

Cu alte cuvinte, ceea ce transmite un lider prin muncă, gesturi, vorbe, sfaturi, poate deveni un scop comun pentru întreaga sa echipă. Oare este atât de uşor să transmiţi ceea ce vrei şi ce trebuie celorlalţi atunci când scopul este de a avea succes, realizări, vânzări, influenţă? Este, într-adevăr, o reală calitate cu care unii se nasc, iar pe care alţii o dobândesc.

Daniel Goleman va explica, pe data de 25 septembrie, cum se dobândesc astfel de competențe, cum se educa și care este atitudinea potrivită pentru a fi considerați lideri de succes.

Un moment unic, o șansă unică! Vă aflați doar la un pas de a profita de această oportunitate sau de a o pierde. Luați acum o decizie inspirată și înscrieți-vă pentru a-l cunoaște pe cel care a revoluționat domeniul Inteligenței Emoționale.

Chiar dacă majoritatea oamenilor recunoaște că starea de spirit a unui lider – și cum el sau ea reacționează la stările de spirit ale celorlalți – joacă un rol important în orice organizație, emoțiile sunt văzute de cele mai multe ori ca fiind prea personale sau nemăsurabile pentru a vorbi despre ele ca având sens. Însa, cercetările în acest domeniu al emoțiilor au avut descoperiri importante, nu doar despre cum să se măsoare impactul emoțiilor liderilor, dar și cum cei mai buni lideri au găsit metode prin care înțeleg și îmbunătățesc modalitatea prin care gestionează emoțiile lor și ale celor din jur. Înțelegerea rolului puternic al emoțiilor la locul de muncă desparte liderii de clasicii manageri – nu doar într-o manieră tangibilă, cum ar fi rezultate de business mai bune și menținerea talentelor în cadrul companie, dar și în domenii importante netangibile, cum ar fi conduită morală, motivație și angajament.

Subiectele abordate:

  • Ingredientele unei performanțe de excepție
  • Diferențierea și delimitarea competențelor necesare în leadership
  • Activitatea cerebrală în determinarea nivelului optim de performanță
  • Centrii emoționali și rolul lor în inteligența socială
  • Cadrul complex al Inteligenței emoționale
  • Structura competenței și poziționarea optimă a liderilor
  • Stilurile de Leadership și impactul lor asupra climatului organizațional

Vremurile actuale de criză necesită o abordare dincolo de obișnuit.

Să conduci folosind inteligența emoțională reprezintă, în sine, diferența care face diferența! Vă întrebați cum puteți face ca oamenii să urmeze un lideri? Vă întrebați cum puteți crea sau cum puteți deveni un lideri marcant? Vă întrebați cum puteți deveni mai buni? Dr. Daniel Goleman dezvăluie, în premieră, o poziționare la scară mare mergând la esența leadership-ului.

Agenda Eveniment
08.30 – 10.00 Inregistrarea participanților –
10.00 – 10.30 Deschiderea Evenimentului dr. Marian Rujoiu
10.30 – 12.00 The Primal Leadership – Learning to Lead with Emotional Intelligence dr. Daniel Goleman
12.00 – 13.30 Lunch/ Business Lunch cu Goleman (Platinum) –
13.30 – 14.30 Conducerea Inspirată în vremuri de criză dr. Daniel Goleman
14.30 – 15.00 Q&A dr. Daniel Goleman
15.00 – 15.30 Sesiunea de autografe dr. Daniel Goleman
15.30 – 16.00 Inchiderea Evenimentului –

Cui se adresează evenimentul?

personalului din top management (companii și instituții)
personalului din middle management (companii și instituții)
personalului responsabil de managementul resurselor umane
antreprenorilor
profesorilor
persoanelor care vor să ocupe funcții de conducere în viitor
persoanele pasionate de domeniul psihologiei, inteligenței emoționale și leadeship-ului

Care sunt beneficiile participanților

oportunitatea de a învăța ce poți face pentru a deveni un lider de excepție
ocazia de a identifica greșelile pe care le fac în prezent
ocazia de a deveni mai persuasiv emoțional în rândul echipei
oportunitatea de a învăța să conduci folosind Inteligenta Emoționala (EQ/EI)
oportunitatea de a vedea și asculta un guru la nivel mondial în aria leadershipului, dr. Daniel Goleman
posibilitatea de a servi prânzul cu Daniel Goleman (pachetul Platinum)
oportunitatea de primi acele instrumente cu care vei putea trece de la obișnuit la extraordinar
sentimentul unic că ai putut să simți și să înțelegi cum acționează și ce fac liderii extraordinari
oportunitatea de a marca un punct important în evoluția personală și profesională
ocazia de a face networking (evenimentul fiind în sine unul exclusivist)
ocazia de a dobândi o experiență unică la care te vei gândi cu plăcere toată viață

detalii complete si inscrieri: http://daniel-goleman.ro/eq/?facebook

Ce beneficii au companiile/instituțiile?

Fiecare om este o capacitate, însă a nu i-o folosi în totalitate înseamnă a pierde timp și bani. Să plătești pentru ceva ce nu folosești reprezintă o greșeală capitală. Dacă veți trimite angajații la eveniment, veți avea ocazia să-i folosiți la întregul lor potențial! Puteți face un calcul simplu: gândiți-vă cât câștigați dacă participați la un curs simplu și cât pierdeți dacă nu participați la acest eveniment.

Odată ce ați hotărât, ca și companie, să investiți valoare în personalul middle și top management, sunteți deja mai aproape de poziționarea în piața pe care o doriți. Vremurile actuale necesită noi abordări, noi modele care să mențină și să crească compania. Vor supraviețui companiile care se adaptează mai bine, companiile care aleg să ia acele decizii inspirate ce generează rezultate. Beneficiile imediate ale companiei vor fi vizibile rapid. Recomandăm trimiterea unui număr cât mai mare de angajați la eveniment pentru a avea rezultate vizibile la nivelul întregii companii. Rezultatele finale și permanente ale unui lider de excepție într-o organizație sunt:

Economii de bani
Profit pentru organizație
Economii de timp
Evitarea dezastrelor financiare
Diferențierea față de competiție
Rezultate sporite
Eficiență crescută
Lider pe piață

Cum este posibil și de ce apar rezultatele de mai sus? Rezultatele finale se deduc dintr-o serie de activități desfășurate în timpul evenimentului care vor dezvolta abilități precum:

creșterea atașamentului față de companie
creșterea capacității de a rezolva probleme
dezvoltarea unor noi instrumente de motivare
dezvoltarea unei atitudini motivante
dezvoltarea potențialului din ceilalți
dezvoltarea propriului potențial
atmosferă energizantă și mobilizatoare
dezvoltarea unei atitudini proactive
dezvoltarea unei atmosfere nonconflictuală
eficientizarea resursei umane
reducerea fluctuației de personal
dezvoltarea echipei performante

Daniel Goleman a fost nominalizat de două ori pentru premiul Pulitzer, a fost recompensat cu premiul Washburn și cu un premiu pentru întreaga carieră acordat de către American Psychological Association. The Financial Times, Wall Street Journal și Accenture Institute for Strategic Change l-au numit pe Goleman unul dintre cei mai influenți gânditori de business fiind nominalizat în topul Thinkers50 din 2011,

Ne puteți contacta pentru orice întrebare legată de eveniment cum ar fi dacă:

doriți să faceți o înscriere telefonică;
doriți să trimiteți un număr mai mare de 5 persoane;
doriți să ne faceți o sugestie sau o propunere;
doriți să deveniți partener al evenimentului;
doriți să deveniți sponsor al evenimentului;
doriți să deveniți reseller de bilete pentru eveniment;
doriți să deveniți partener media al evenimentului.

Costuri: intre 440euro si 610euro.
email: goleman@traininguri.ro / vera@traininguri.ro /
telefon: 0314 25 25 34

Leave a Comment