Daniela Andreescu: Cum sa depășim stresul și să ne construim libertatea

daniela_andreescu_thumbJoi 9 mai 2013, ora 19, in sala de meditatie Happy a Centrului Seeds for Happiness.

Sunteti invitati la  a treia serie a programului din cadrul Proiectului ”Soluții pentru viața cotidiană” al Centrului Seeds for Happiness, facilitată de Daniela Andreescu, coach și formator în managementul comunicării și relațiilor interumane.

Ce este?

Un program care abordeaza gestionarea stresului intr-o maniera integrativa. Va oferi participantilor multiple modalitati practice de accesare si extindere a zonelor de libertate interioara si echilibru, pentru:

• depasirea stresului toxic si a obisnuintelor mental-emotionale care incetinesc sau impiedica dezvoltarea personala si cresterea spiritual

• identificarea resurselor proprii si a unor modalitati individualizate optime care sa conduca la cresterea energiei si vitalitatii

• construirea unui parcurs personal relaxat si cu rezultate pozitive durabile;

Intalnirile vor avea loc in zilele:
9, 16, 23 și 30 mai, 6, 13, 20 și 27 iunie între orele 19 – 21.

Cui se adreseaza?

Vi se adreseaza daca aveti ca scop si intentie sa dobanditi abilitatea de a va creste gradul de libertate interioara si construirea unui echilibru dinamic, benefic si durabil, intr-un mod autonom si relaxat.

“Nu vom vorbi despre umbre, probleme sau provocari, ci despre lumina, solutii si bucuria de a fi si a ne simti autentici si liberi.”

Cum se desfasoara?

Pe parcursul fiecareia dintre cele 8 intalniri, programul va facilita intelegerea practica a conexiunilor intre creier-minte-emotii-corp si viata pe care o traieste fiecare. Participantii vor afla si vor experimenta metode, tehnici si strategii de cultivare si mentinere a atentiei, pentru depasirea diferitelor tipuri de stres si pentru obtinerea unei tranformari pozitive durabile in viata cotidiana.

Se va lucra cu grup restrans de minim 10 persoane. Inscrierile se fac pana pe 30 aprilie 2013.

Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 – 337 4822; Mobil: 0760 907 466

Contributie :  

a.  400 RON/ program, platibili astfel: 50% la inscriere si 50% la intalnirea a 5-a

b.  360 RON/ program, care se achita integral la inscriere.

Leave a Comment