Echilibreaza-ti energia masculina si feminina: workshop 20 ianuarie

workshop_1

20 ianuarie 2013, orele 9:00 – 18:00, Bucuresti. Locatia va fi anuntata la inscriere.

E necesar sa ai ordine in suflet daca vrei sa ai ordine in viata.
E necesar sa iti armonizezi interiorul pentru a da viata unui exterior pe masura.

Astazi atat barbatii cat si femeile sunt deseori intr-un dezechilibru interior. Astazi multe dintre femei au o energie predominant masculina si au nevoie sa se reconecteze cu energia lor feminina. In acelasi timp unii barbati au devenit prea feminini si pasivi.

Astfel avem un dezechilibru pentru ca fiecare dintre ei, sunt mai putini conectati cu una dintre cele doua energii existente in interiorul lor- cea masculina si cea feminina.

Cheia este sa re-echilibrezi aceste energii in interiorul tau pentru a te conecta la o constiinta in echilibru, daca iti doresti armonie si ordine in viata ta.
De ce? Pentru ca ordinea si armonia ta interioara intotdeauna se transpun in cea exterioara.

Fiecare dintre noi are nevoie sa se conecteze la energia masculina pe care o avem in interior. Ea este energia luptatorului spiritual si leaderului din noi. Ea este calda, asertiva, prezenta si radianta. Este energia solara si energia lui „a face”, energia Actiunii.
Aceasta ne spune cand trebuie sa ne afirmam, ne da incredere in noi si ne ajuta sa obtinem lucruri in lumea materiala.

In acelasi timp fiecare din noi are nevoie sa se conecteze la energia feminina. Este energia lunara si este blanda, receptiva, iubitoare si neconditionata , insa in acelasi timp si foarte puternica. Este energia lui ”a simti”.
Aceasta iti permite sa fii cu tine si cu ceilalti intr-un mod lipsit de judecata. Acesta este locul unde se nasc ideile creative care mai apoi sunt transmise catre energia masculina pentru a se materializa in lumea inconjuratoare.

In interiorul unei persoane echilibrate exista un flow intre masculin si feminin, activ si pasiv, intre a fi si a face, si acest echilbru se reflecta in exterior in special creand relatii intre persoane care sunt in acelasi timp armonizate in interior si astfel pot sa creeze relatii armonizate cu ceilalti.

Exista 3 etape ale un Cerc complet masculin-feminin: crearea Intimitatii cu noi insine apoi Apropierea de celalalt si, in final, intoarcerea la noi insine. E Esential sa invatam sa miscam energia in toate aceste directii ca, in final sa se intoarca la noi insine.

Te invitam la un workshop experential pentru a te reconecta cu aceste energii din interiorul tau. Acest lucru te va ajuta sa te acordezi cu toate beneficiile pe care le aduce fiecare dintre ele in lumea inconjuratoare.
Noi te vom ghida spre a face acest lucru prin:
– joc, miscare, ritmuri si dans si meditatii active
– momente de sharing si coaching,
– meditatii ghidate de conectare cu energia masculina si cea feminina,
– tehnici taoiste si tantrice de circulare a energiei si creare a polaritatilor.
astfel incat lucrurile sa inceapa sa curga cu usurinta.

Facilitatori: Veet Cristian si Cristina Miculete.

Contributie: 180 ron.

Inscrieri: Cristian Veet – 0722.519.299, events@zorbabuddha.ro.

Leave a Comment