Editura Herald la Festivalul Body Mind Spirit – 1-3 Martie

Editura Herald iti aduce la Festivalul Body Mind Spirit peste 240 de titluri, multe noutati editoriale si o serie inedita de evenimente. Reducerile sunt cuprinse intre 15 si 35%! Te asteptam in cele trei zile de targ la standul Editurii Herald pentru a descoperi carti noi, surse de cunoastere si intelepciune! Abia asteptam sa te reintalnim. Cartile sunt nerabdatoare sa raspunda nevoilor si intrebarilor sufletului tau.

Programul Evenimentelor Herald la Festivalul Body Mind Spirit:

VINERI 1 MARTIE ORA 16:00
Lansarea cartii „Sub Pomul de Scortisoara”
si o intalnire cu autoarea, Daniela Andreescu, si invitatul sau, dr. Aurelian Curin
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

Alaturi de Danand (Daniela Andreescu), si invitatul sau veti avea prilejul sa va bucurati de propria voastra prezenta, sa reflectati, sa oferiti intrebari si sa primiti raspunsuri, sa experimentati lucrul interactiv cu cartea. Doctorul Aurelian Curin este absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie din Timisoara, sectia Medicina Generala. Dupa anul de stagiatura efectuat in cadrul medicinii de Urgenta, a urmat specialitatea de Medicina de Laborator finalizata in 2003 si ulterior masteratul in Managementul Sanitar in 2006. Incepand din 1997 dr. Aurelian Curin a fost instruit ca si Maestru Reiki.

Acest volum constituie un ansamblu de cuvinte si imagini, un ghid de meditatie menit sa indrume lucrul cu sine. Intentia nu este de a oferi o carte de texte literare, poezii, eseuri si ilustratii. Dincolo de aparente, scopul este exersarea abilitatii de “a fi” si “a face”, intr-un fel care sa faciliteze transformarile pozitive ale constiintei si vietii.” – Daniela Andreescu

SAMBATA, 2 MARTIE ora 13:00
„Sundao, respiratia daoista si practica vindecarii” – o practica milenara pentru omul contemporan

Invitati:
Georgiana Staicu – psiholog si practicant Sundao
Andreea Serbanescu – practicant Sundao, studenta a Maestrului Jae – Sheen Yu
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

In cadrul acestui moment,  invitatele noastre ne vor impartasi din cunoasterea si experienta lor cu practica Sundao si respiratia daoista. Sundao este o arta de vindecare traditionala daoista, o practica de pregatire a mintii si trupului pentru dezvoltare fizica, mentala si spirituala, o metoda care ne face capabili sa integram si sa armonizam intreaga noastra fiinta – minte, trup si spirit.

Expunerile vor fi insotite de demonstratii practice. In continuarea evenimentului va fi organizata o sesiune de intrebari si raspunsuri.

SAMBATA, 2 MARTIE ora 15:00
Intalnire cu Dr. Mirela Pop, autoarea cartii „Homeopatie in psihoterapie – remedii in terapia cognitiv comportamentala”
Moderator: Gabriela Deniz, psiholog si editor Editura Herald

In cadrul acestei intalniri,  autoarea cartii, Dr. Mirela Pop ne va impartasi din experienta sa medicala si terapeutica bogata, ajutandu-ne astfel sa ne familiarizam cu o abordare noua in tara, care vizeaza raportul subtil dintre corp, boala si minte. In continuarea evenimentului va fi organizata o sesiune de intrebari si raspunsuri. De asemenea, Dr. Mirela Pop va oferi autografe pe cartea sa nou publicata.

“Aderand la stravechiul principiu Similia similibus curantur (cele asemanatoare vindeca lucruri asemanatoare), autoarea gaseste un punct de interferenta captivant intre psihologia cognitiva si homeopatie, propunand un demers terapeutic bine sistematizat, acela al psihologiei cognitiv-homeopatice.” – Dr. Odette Dimitriu, conf. univ. dr. Universitatea Titu Maiorescu

Programul festivalului:
Vineri, sambata, duminica
10:00 – 18:00

Intrare libera! Locatie : Sala Palatului, Bucuresti.
Viziteaza pagina web a editurii pentru a ramane in contact cu ultimele aparitii: www.edituraherald.ro

Sa aveti intotdeauna o minte clara si o inima linistita!
Sunteti asteptati cu bucurie!

Afis_body_mind_spirit_web_Herald_web

Leave a Comment