Eliberarea partii de umbra – curs facilitat de Chris Waters

Eliberarea Partii noastre de Umbra – “Freeing our Shadow Self” – 1-3 Februarie 2013, un curs facilitat de Chris Waters.

chris-watersSperiata, demonizata si izgonita in locul unde nu poate fi vazuta, Umbra noastra asteapta sa fie onorata si adusa la lumina, acolo unde ne poate servi cu adevarat.

Partea noastra de Umbra este partea din noi care a fost gonita, care traieste in intuneric si care nu prea se arata.  Ea apare in  momentele  in care noi nu ne asteptam deloc sau cand nu o mai putem controla. Cand Partea noastra de Umbra preia carma vietii noaste, pierdem iluzia ca suntem in control.
 Deci…CINE va conduce viata? CINE va conduce autobuzul
Partea noastra de Umbra se poate juca cu sanatatea noastra, cu relatiile noastre,cu carierele noastre si ne poate tine blocati in tipare vechi care par  inadecvate, dar care  sunt foarte greu de schimbat. Speriata, demonizata si data la o parte acolo unde nimeni nu o poate vedea, Umbra noastra asteapta sa fie onorata, eliberata si adusa in lumina, acolo unde ea ne poate folosi si servi,  in loc sa ne tina mici, ascunsi si protejati  de implinirea adevaratului  nostru destin.

Ca sa ne  tinem Partea de Umbra ascunsa, consumam foarte multa energie. Asa ajungem sa suferim de oboseala cronica, boli autoimune sau alte afectiuni grave. Daca nu ne facem rau si nu o ascundem inauntrul nostru, mai mult ca sigur o vom proiecta pe cineva din jurul nostru… doar ca sa o putem vedea… Ne putem da seama asupra cui am proiectat-o, pentru ca acei oameni sunt de obicei oamenii din jurul nostru care ne enerveaza cel mai tare si care ne apasa toate butoanele. Dusmanul din interior… sau dusmanul exterior? Oricare ar fi, aceasta este ceea ce creeaza conflict in viata noastra si ne distrage atentia de la menirea noastra.

SA NE EXPRIMAM GENIUL!
In acest weekend ne vom juca cu Umbrele noastre, le vom ajuta sa isi gaseasca un loc in vietile noastre si vom descoperi darurile care stau in spatele lor.

Partea noastra de Umbra asteapta sa fie eliberata, pentru ca noi sa putem trai viata pe care am venit sa o traim, sa ne gasim menirea si scopul si sa inlaturam obstacolele care stau in calea exprimarii geniului nostru unic in lume. Va asteptam alaturi de noi pentru un weekend experimental, distractiv, miscator si puternic, unde ne vom cufunda impreuna in umbre si ne vom intoarce la suprafata cu bucati din aur…. din aurul nostru. Vom aduce acasa Lumina noastra ca sa poata straluci in lume. Daca noi ne conducem autobuzul propriu, inseamna ca  preluam controlul destinului nostru. Ne eliberam creativitatea, imaginatia si curajul in lumea care ne asteapta.

Curs facilitat de Chris Waters, practician samanic care aduce gratie, rasete, adancime si o bogatie de intelepciune intregului proces. Darul ei este sa creeze un spatiu sigur, in care sa va puteti cufunda in munca sacra a samanului si in care:
  • Invatam sa lucram dintr-un loc adanc de centrare si liniste, intr-un Spatiu Sacru
  • Lucram cu ceremonia focului
  • Facem cunostiinta cu Lumea de Jos, in care ne gasim aliati
  • Invatam un ritual  de onorare a pamantului, care ne sacralizeaza vietile
Cost150 GBP
Plata avansului: pana pe 28 ianuarie, echivalentul a 50 gpb la cursul BNR din ziua platii + 0,05 lei/1gbp in contul:
Plesea Laurentiu Marius, str. Bunavestire, nr. 14, Ploiesti, IBAN: RO77 INGB 0000 9999 0045 0963
Locatie:  Fotocabinet str, Lipscani, nr. 41.
Contact: Florentina Filip – 0740114488   florentinafilip70@gmail.com, Coralina Chiriac – 0742353087  coris_14@yahoo.com

Leave a Comment