Evenimente in luna martie la Spatiul Santosha Brasov

buddha handsMiercuri 6 martie ora 19:00 (2h)
Curs de teatru cu Cristina Voicu
De ce să vii la cursul de teatru? Pentru mai multă încredere în tine, testarea limitelor personale, provocări, joacă, comunicare, spontaneitate, ieșirea din rutina zilnică, un strop de imaginație, controlul emoțiilor, expresivitate, dicție, observație, memorie, mișcare scenică, ritm, improvizație.
Sâmbătă 9 martie ora 9:30 (2,5h)
Workshop de Ashtanga Yoga  cu Alexandra Solomon de la Centrul Anahata din Bucureşti
Ashtanga Yoga este un stil specific de Hatha Yoga (posturi, atenţie şi respiraţie) dezvoltat în Mysore, în sudul Indiei. Este un flux continuu de posturi şi mişcări, trecerile dintr-o asana în alta fiind susţinute de respiraţia specifică, reorientarea energetică şi focalizarea atenţiei. Rezultatul este o meditaţie în mişcare, o stare de deschidere şi relaxare.
Sâmbătă 9 martie ora 17:00 (1,5h)
Kotodama  cu Joel Silva
Sunetul este vibraţie, iar vibraţiile sunt peste tot. Sunetul este o energie care penetrează cele mai adânci structuri ale corpului: suntem alcătuiţi din sunet. Încă din vremuri stravechi, sunetul a fost folosit ca unealtă pentru a alinia mintea, corpul şi sufletul cu ritmurile Universului. Kotodama este o meditaţie prin intermediul sunetului, o călătorie sonoră în interiorul nostru acompaniată de sunetele instrumentelor tradiţionale.
Sâmbătă 16 martie 9:30 – 12:30, 14:00 – 17:00
Cură de primăvară cu yoga şi hrană vie  cu Anca Pavel şi Raluca Todor
În prima parte, descoperim ce alimente şi tehnici din yoga ne ajută să ne curăţăm organismul la ieşirea din iarnă. În partea a doua, hrană şi exerciţii care ne amplifică pofta de viaţă, ţinând la distanţă astenia de primavară.
Sâmbătă 23 martie (10:00 – 20:00), Duminică 24 martie (10:00 – 14:00)
Visul ca Poartă a Inimii – workshop de Active dreaming şi Respiraţia Inimii  cu Ana Maria Ştefănescu şi Cristina Craciun
Visele ne vorbesc despre dorinţele sufletului, ne învaţă despre sănătatea trupului şi a minţii, ne poartă în trecut şi în viitor, vindecând şi eliberându-ne calea, prevestesc noi întâlniri în viaţa noastră, ne conectează cu resursele şi cu energia noastră vitală, ne arată calea împlinirii destinului.
Sâmbătă 30 martie (13:00 – 19:00), Duminică 31 martie (10:00 – 14:00)

Gimnastică intimă pentru femei  cu Emese Hajnalka Magdás, creatoarea conceptului IntimwellnessUn workshop de gimnastică intimă pelvi-perineală pentru toate femeile, indiferent de vârstă sau perioadă hormonală

Leave a Comment