Evenimentele lunii martie la Seeds for Happiness

seeds_logoINTALNIREA GRUPULUI DE LECTURA SI STUDIU “VASILE LOVINESCU”Sambata 2 martie intre orele 12.00 – 14.00. Grup de lectura si studiu asupra operei initiatice a lui Vasile Lovinescu: trilogia „Jurnal alchimic”, “Meditatii, Simboluri, Rituri” si „Însemnari initiatice”. Intalnirile grupului se desfasoara sub indrumarea Dlui profesor Teodoru Ghiondea, traducator in limba romana a unor binecunoscute opere traditionaliste aparute la Editura Herald.

O INTRODUCERE IN COMUNICAREA NONVIOLENTA – Luni 4 martie intre orele 18.30 – 21.00. Un workshop de doua ore si jumatate in care trainerul britanic IAN PEATEY va prezenta conceptele de baza ale Comunicarii Nonviolente si va oferi posibilitatea sa lucram asupra unei situatii din viata personala.

SEARA DE MEDITATIE SI MINDFUL LIVING – Miercuri 6 martie, intre orele 19.00 – 21.00: Sunt bineveniti atat cei care au deja o practica regulata, cat si cei care nu au avut contact direct cu exercitiul meditatiei si doresc sa exploreze un posibil inceput sub indrumarea Danielei Andreescu, coach si formator. Intalnirile au loc in fiecare miercuri intre orele 19 – 21 in sala de meditatie Happy.
MEDITATIE CU BOLURI TIBETANE – Duminica 17 martie, intre orele 19.30 – 21.00. Sesiune de meditatie pe sunete de boluri tibetane coordonata de Joel Silva, pentru relaxare si vindecare, pentru o accesare a propriului sine, pentru a lasa deoparte problemele din viata de zi cu zi si pentru a va oferi spatiu pentru armonie si bucurie. Urmatoarea intalnire este pe 31 martie, intre orele 18.00 – 20.30.
MEDITATII PENTRU OAMENI GRABITI – Marti 19 martie, intre orele 19.00 – 20.00.
O noua sesiune de 4 intalniri introductive in meditatie, facilitate de Mihai Popa-Radu, fondatorul Centrului Seeds for Happiness. Cum putem invata sa “captam” Puterea Prezentului?; Ce este “meditatia”?; Respiratia noastra cea de toate zilele; Imi pot goli mintea de ganduri?; Este meditatia o practica religioasa?; Posturile de meditatie; Merita sa meditam? – cateva dintre temele intalnirilor din 19 si 26 martie, 2 si 9 aprilie 2013.
CEI 3 LORZI AI MATERIALISMULUIMiercuri 27 martie, intre orele 19.00 – 21.00.
Bill Karelis, autorul cartii LIVING LIFE FULLY (care poate fi achizitionata si de la Centru), va sustine prelegerea publica despre cei 3 lorzi ai materialismului – ai corpului, vorbirii si mintii – si ne va dezvalui cum ne pot afecta acestia practica meditatiei. El va descrie, de asemenea, calea autentica ce transcende influenta materialismului spiritual, atunci când avansam in calatoria noastra.
MEDITATIA IN RELATIE: INSIGHT DIALOGVineri 29 martie, intre orele 18.30 – 21.00.
Seara introductiva la WEEKENDUL DE PRACTICA care va avea loc sambata si duminica, 30 si 31 martie 2013, intre orele 09.00 – 18.00 la Centrul Anahata, sub indrumarea calugarului Theravada Bhikkhu Sukhacitto. Insight Dialog este o metoda bazata pe practica Vipassana, cu ajutorul careia se poate aduce claritatea, intelegerea si bunastarea din meditatie, in interactiunea cu celalalt.

Leave a Comment