Exercitiu pentru copilul interior:Tu ce voiai sa devii cand erai mic?

kibokoTu ce voiai sa devii cand erai mic? Kiboko te provoaca sa iti spui povestea!

Provocarea celor 2013 povesti: despre ce voiam sa fiu cand o sa fiu mare si ce sunt acum”, proiect lansat de Kiboko Workshops, isi propune adune peste 2000 de povesti de la oameni cat mai diferiti despre visurile din copilarie, cum s-au implinit sau cum au influentat ceea ce fac acum.

Kiboko este o comunitate care promoveaza educatia non-formala si doreste sa ofere copiilor un spatiu unde se pot dezvolta, precum si sprijinul si resursele de care au nevoie pentru a deveni adulti extraordinari, care nu se abat din drumul lor. Calatoria spre a deveni om mare incepe cu sustinerea adultilor si curajul pe care cei mici il pot capata citind aceste povesti.

Totul a pornit tocmai din dorinta de a crea ceva care sa serveasca drept inspiratie pentru copii si generatiile viitoare, dar si pentru cei mari care au nevoie de putin curaj spre a-si urma visurile si, de ce nu, spre a-si crea altele noi. ‘Provocarea celor 2013 povesti’ este despre crearea unor modele de viata, dar si despre descoperirea a ce s-a intamplat cu dorintele copilariei, cum s-au adeverit sau cum au influentat adultul de acum.

Povestile sunt publicate pe site-ul www.kiboko.ro, iar proiectul se va concretiza intr-o carte care va compila toate povestirile si care va fi publicata in format electronic si fizic la inceputul anului urmator, fiind un proiect non-profit.

Persoanele care vor contribui cu istorisirile lor vor avea ocazia sa primeasca in premiera volumul cu toate povestile, in format PDF, cu o luna inainte de lansarea oficiala.

Cititi povestile adunate pana acum pe www.kiboko.ro si trimiteti istorisirile voastre la una dintre adresele de e-mail: monica@thebeards.co sau claudiu@thebeards.co. Puteti sa scrieti oricat doriti: un paragraf sau doua pagini, in functie de inspiratie si de cat de multe doriti sa impartasiti. Fiti exemplul prichindeilor visatori de astazi si al adultilor de succes de maine!

Kiboko este comunitatea care isi doreste sa ajute la formarea unei generatii de copii pentru care cuvintele “Nu pot face asta” nu exista. Nu ne dorim sa educam copiii, vrem sa-i indrumam! Misiunea noastra este aceea de a crea prin workshop-urile organizate de noi un spatiu in care cei mici isi pot dezvolta abilitatile in ritmul lor, ghidandu-i si ajutandu-i sa mearga in directia corecta, in acelasi timp oferindu-le idei si oportunitati de a-si explora si depasi limitele.

Mai multe puteti afla accesand site-ul nostru www.kiboko.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/kiboko.ro.

Persoana de contact: Monica Munteanu

monica@thebeards.co

0769.673.942

Leave a Comment