Filip Razvan – practicant Vindecare Reconectiva

razvan_filipRazvan e architect ca formare insa ca devenire un spirit in cautarea adevarului si al frumosului. Practica Vindecarea Reconectiva si diverse tehnici de vindecare sau eliberare emotionala originale si te poate ajuta sa descoperi ceva mai mult din tine, prin intuitie, prin masuratori radiestezice sau prin impartasire.

Formare: Radiestezie, Samanism: Huna, Munay Ki, practicant Vindecare Reconectiva, Theta Healing

Initieri: Cele 7 raze ale Arhanghelilor,  Arhanghelul Metatron

Suntem, tu si eu, doar doua ipostaze ale aceleiasi curgeri infinite, doi axoni in mintea de lumina a lumii, trimitand semnale, construind vise, traind. experimentand simfonia perfectiunii in armonie cu tot ceea ce exista. pentru ca tot ceea ce oglindesti e doar natura infinitul din interior, iar daca vei gasi in mine o linie care iti poate defini acel ceva pe care incercai sa pui mana si de fiecare data iti scapa, atunci ai sa ma poti aseza, inevitabil, langa tine, in tine, pentru ca suntem suprapuneri perfecte ale aceluiasi lucru: viata.  nu vreau sa te invat nimic pentru ca esti deja tot ceea ce as putea sa te invat, nu trebuie sa decat sa asculti limba sufletului tau si sa o recunosti in parti pe care le exprim eu. totul e doar o poveste a reamintirilor in care ne ajutam unii pe altii sa FIM, sa constientizam ca in fiecare din noi suntem doar picaturi gemene in evolutii paralele catre noi insine. si ca la finalul drumului, acolo unde e constiinta ta intreaga, dezvaluita, vei gasi punctul de sprijin pentru un inceput adevarat, pentru a porni mai departe in drumul nostru neincetat catre infinit, catre Dumnezeu.

Cuvintele in general nu pot decat delimita un areal limitat in ceea ce reprezinta realitate traita, asa ca tot ceea ce pot face e sa iti arat cum oglindesc eu tot ceea ce este. frumuseatea dezvaluita a lumii se descompune in ceea ce numim experiente si tot ce exista, cunoscut sau necunoscut, natural in stimuli pentru simturi, in tairi, in cele mai simple incidente dintre energii. incredintat ca fiecare poate sa vada realitatea intr-o nuanta pozitiva si astfel modificand radical intregul complex numit viata, oricare ar fi gradul aparent de constiinta sau evolutie, am gasit in ceea ce exprim natural acel tel, acea misiune personala care pe mine ma impinge mai departe pe elicoida infinita a complexului timp-spatiu ce ne defineste realitatea fizica. poezia filosofiei, miracolul ezoterismului, intentia stiintei de a dezvalui necreatul, frumusetea nespusa a unui apus de soare sau senzatiile furnicatoare ale energiei nevazute, bunatatea, bunul simt, toate elementeconstructive ale mobilului prin care incerc sa si eu sa ma intorc, identic miscarii ondulatorii ale unui moebius, in mine.

Nu ceea ce faci te defineste, nici macar ceea ce gandesti, si de aceea trebuie doar sa apleci urechea spre ceea ce se cheama limbajul sufletului: sentimentele. acolo vei gasi toate raspunsurile care stau la baza realitatii. lasa-le sa iasa la suprafata si exprima adevarata natura adorintelor si trairilor tale. in acel moment vei constata o diferenta de nuanta ce iti va deschide poarta constiintei prin care ai pasit cand te-ai nascut ca viata in lumea fizica, vei intelege ca toate conceptele pe care nu reuseai sa ti le explici (intuitie, telechinezie, astrologie etc.) sunt doar aspecte uitate ale adevaratei tale fiinte, vei intelege ca a pune limite credintei insemna a nega adevarul  interior, ai sa poti sa simti cu plenitudine ca  esti parte din viata pe care o traiesti si invers si ca toti si toate sunt legate intr-un minunat dans impletit de energii si iubire. sau macar sa stai o clipa si sa privesti in tine, sa asculti linistea la malul marii tale interioare si apoi sa teintorci si sa gusti viata, sa fii prezent acolo unde se intampla un zambet de copil sau dansul ierbii sub obladuirea vantului, sau pur si simplu sa culegi stele depe cer si sa le asezi in ceasca cu cafea si sa spui nepotilor, la lumina focului, o poveste frumoasa. si apoi sa inchizi ochii linistit pentru ca ai o certitudine: TU. si cam atat despre mine.

Redactor pe site-urile: www.noulpamant.ro, http://extinderea-constiintei.ro/ si http://harmonygroup.ro/

Bloguri personale: http://flipi-secher-nbiw.blogspot.com/

contact: razvan@harmonygroup.ro

website: http://harmonygroup.ro/

Leave a Comment