Formare in psihoterapie experientiala si hipnoterapie

Asociatia de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie (APEH), acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, inscrisa in Registrul Furnizorilor de Formare Profesionala, partea a II a cu nr. RF-II-B-78 – organizeaza la Timisoara cursuri de Dezvoltare personala si formare in psihoterapie experientiala si hipnoterapie.

Programul formativ presupune parcurgerea a trei stadii:
S1 – Analiza didactica experientiala (psihoterapie experientiala si hipnoterapie) –  7 module de doua zile, costul pe modul – 100 euro
S2 – Formare si abilitare – 13 module de doua zile, costul pe modul –  130 euro
S3 – Supervizare – 10 module de doua zile, costul pe modul – 130 euro
În preţ sunt incluse toate cheltuielile de transport şi cazare a trainerilor. Plata se poate face si in lei la cursul zilei.
Certificatele primite din partea APEH sunt recunoscute de catre Colegiul Psihologilor si pe baza acestora sunt eliberate Atestatele de libera practica.
Formator: Conf.univ.dr. VASILE (BEBE) MIHAESCU MD – membru in Consiliul Director al Colegiului Psihologilor din Romania, comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie, Presedintele Asociatiei de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie. VASILE MIHAESCU este psihoterapeut principal formator-supervizor in psihoterapie experientiala si hipnoterapie, formator-supervizor in psihoterapie experientiala, psihoterapeut principal in psihoterapie ericksoniana, psiholog clinician principal, formator -supervizor in psihologie clinica si terapii scurte, medic, conf.univ.dr. la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi unde preda cursuri de Psihologie Medicala, Psihoterapie, Psihosexologie.

Formator: Dr. Turcu Iustinian – membru in Consiliul Director al Colegiului Psihologilor din Romania, psiholog clinician principal, formator –supervizor, hipnoza ericksoniana, formator-supervizor in psihoterapie experientiala si hipnoterapie, presedinte al Colegiului Psihologilor filiala Bacau.

Formator: Dr. Aurora Frunza – membru in Consiliul Director al Colegiului Psihologilor din Romania, psihoterapeut principal, formator – supervizor in psihoterapie cognitiv-comportamentala, formator-supervizor in psihoterapie experientiala si hipnoterapie, profesor Universitatea de Medicina Bucuresti.

Formator: Prof.univ.dr. Anca Munteanu – membru in Consiliul Director al Colegiului Psihologilor din Romania, formator-supervizor in psihoterapie experientiala si hipnoterapie, formator-supervizor in psihoterapii transpersonale, prof.univ.dr. in cadrul Facultatii de Sociologie si Psihologie – Universitatea de Vest Timisoara.

Informaţii suplimentare şi înscrieri: Alex Boncu, telefon 0760 624 778, email: a13x_tryme@yahoo.com.

 

Leave a Comment