Formare in psihoterapie integrativa la ARPI

Asociatia romana de terapie integrativaAsociatia de Psihoterapie Integrativa acreditata din Romania, reprezentanta EAIP pentru obtinerea Certificatelor Europene de Psihoterapeut Integrativ organizeaza in Bucureşti, Craiova, Timişoara, Piteşti, Constanţa, Sibiu şi Braşov cursuri  de formare in psihoterapie integrativa, program de formare romano-britanic cu durata a 2 ani ( formare de baza) si dezvoltare  personală in sistem masteral.

Cursul de formare este acreditat de: Colegiul Psihologilor Din Romania (COPSI) si Asociatia Europeana De Psihoterapie Integrativa (EAIP).

Formarea se adreseaza :licentiatilor din domeniile: psihologie, medicină ,psihosociologie, sociopsihologie, psihopedagogie specială, asistenţă socială, pedagogie. (La cursurile de dezvoltare persona la se primesc studenti din domeniile mai sus mentionate.

Avantajele pe care le aduce cursul de formare in  psihoterapie integrativa: Formarea se desfasoara sub egida
Colegiului Psihologilor din Romania (COPSI) si Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa (EAIP)
iar cursantii vor avea oportunitatea de a lucra chiar cu fondatorul acestei scoli in Europa, prof. dr. Ken Evans. Vor participa formatori englezi cu specializare in psihoterapie integrativa care predau la renumite Universitati din Anglia si Europa (Franta, Malta, Suedia, Grecia, Cehia,etc). Formatorii romani membrii ai Colegiului Psihologilor din Romania
au o vasta experienta profesionala.

La finalul primilor doi ani de formare de baza cursantii primesc diploma din care rezulta obtinerea competentei ca psihoterapeut cu care pot profesa sub supervizare: Diploma de psiholog psihoterapeut / psihoterapie integrativa sub supervizare.

Inscrierea se face pe baza dosarului si
a interviului care va avea loc dupa depunerea cererii de inscriere si a dosarului personal la reprezentantul ARPI Bucuresti.
Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda urmatoarele documente:

  • copie dupa cartea de identitate;
  • copie dupa certificatul de nastere;
  • copie dupa diploma de licenta sau adeverinta de la facultate;
  • C.V.-ul dumneavoastra;
  • copie dupa acte care atesta participarea la alte formari in psihoterapie,grupuri de dezvoltare personala (daca persoana respectiva a participat la alte cursuri/formari);
  • 2 fotografii tip buletin.

Pentru informatii si inscrieri : Telefon: 0755 046 913,  secretariatarpi@yahoo.com.

Leave a Comment