Gregg Braden in Romania: conferinta 31 august – 1 septembrie

greg_braden31 august – 1 septembrie 2013, Bucuresti

Avem bucuria de a va anunta ca in ultimul weekend din August – 31 august, 1 septembrie – cunoscutul si indragitul scriitor, Gregg Braden, va tine o conferinta de doua zile in Bucuresti.

CINE ESTE GREGG BRADEN?

Gregg Braden este cunoscut pe plan international, ca un pionier intr-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a gasi solutii novatoare, la probleme complexe, a dus la o cariera de succes. A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, in timpul crizei energetice a anilor ’70, iar in anii ’80, proiectant sef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. In 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigura buna functionare a Internetului de astazi.

De peste douazeci de ani, Gregg cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la aparitia unor carti transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Pasind intre lumi, Matricea Divina, Adevar profund, Timpul fractal, Vindecarea spontana a credintei (toate publicate de editura For You http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=27) Acum publicate in 15 limbi si in 23 de tari, lucrarile lui Gregg ne arata, dincolo de orice indoiala, ca avem puterea de a inversa procesul imbolnavirii, de a redefini imbatranirea si chiar de a modifica realitatea insasi, acceptand ideea ca puterea credintei reprezinta limbajul cuantic al schimbarii.

Pret bilet: 450 ron, daca plata se face in lunile aprilie, mai, iunie pretul biletului este de 300 ron.

Pentru inscrieri: e-mail ceda@centruleda.ro / tel: 0728 101 854, 031 8056055 / fax : 021 3445520
Persoane de contact: Oana Dragomir sau Mihaela Parjol.

Mai jos puteti vedea un film in engleza cu Gregg Braden vorbind despre cele sapte oglinzi eseniene:

Leave a Comment