Integrarea vocii: atelier cu Alexandru Anton la Santosha

AlexSunet_sepia-bMarti, 24 septembrie, ora 19:00-22:00, Studioul Santosha str. N. Bălcescu nr. 11, interfon 01

Ti-ai ascultat vreodata vocea?
Vocea reprezinta legatura dintre interior si exterior, cheia comunicarii, dar si a manifestarii in aceasta viata. Nu poti sa ai ce nu ceri si nu poti sa ceri ceea ce nu poti sa pui in cuvinte. Asteptarea ca ceilalti ar trebui sa-si dea seama de nevoile noastre poate fi o nostalgie a copilariei, cand noi nu puteam sa ne constientizam si exprimam nici macar propriile nevoi. Dar acum ca putem, a astepta ceva din exterior e ca si cum am avea biletul castigator si am sta pe fotoliu, asteptand sa vina cineva si sa insiste sa ne dea premiul. Din moment ce constientizam complexitatea si profunzimea fiintei umane, ne indreptam spre interior si incepem sa ne cunoastem cu adevarat, precum si sa fim cunoscuti cu adevarat. Astfel intram in contact cu puterea noastra spirituala si incepem sa manifestam in aceasta viata darurile si calitatile noastre autentice.

Totusi, in ziua de azi relativ putini oameni isi asculta vreodata propria voce, fiindca in general ne-am obisnuit sa fim atenti la vocea interna a gandurilor noastre si mai putin la sunetul, vibratia si emotia exprimarii dinspre interior catre exterior. Acest drum poate parea nesemnificativ, ca si scurtul rastimp dintre vis si trezire, insa de obicei reprezinta ceva destul de dens. Atunci cand ne ascultam cu adevarat vocea, ea ne ofera indicii despre adevaratele obstacole – acelea pe care le tinem in noi si pe care ni le punem singuri.

Va invit la acest atelier sa creem impreuna un spatiu liber de exprimare si ascultare in care ne lasam ghidati si treziti de propria voce.
Nu este necesara nicio experienta anterioara in meditatie, lucrul cu vocea sau muzica.
Aceasta este o ocazie pentru toti care doresc sa-si descopere vocea autentica sau sa constientizeze si sa elibereze blocajele din exprimare.

Numarul de locuri este limitat. Inscrieri la explorareprinsunet@gmail.com

CONTRIBUTIE: 40 RON (pentru studenti, pensionari si cei cu venituri reduse: 20 RON)

FACILITATOR: Alexandru Anton, pasionat de vindecarea prin sunet si de reintregirea fiintei interioare prin caile stravechi. El este practician al sistemului de vindecare prin sunet Un-Hun – conceput de doctorul ucrainian Vladislav Matrenitsky şi şamanul siberian din Tuva Nikolay Oorzhak.  Tine ateliere de deblocare a subconstientului prin sunet , dupa metode vechi si moderne, pe care le-a imbinat intr-o metoda unica in Romania. Psiholog de formare, si-a descoperit drumul si maniera proprie de impartasire a învățăturilor pe care le-a primit.

Leave a Comment