Introducere in Tantra de Lama Yeshe la Seara de carte

Joi, 20 Decembrie 2012, 19:00 – 21:00, la Seeds for Happiness, sala de meditatie Happy

Volumul caruia i se dedica aceasta ultima editie din 2012 a Serii de carte, este  “Introducere in Tantra” de Lama Yeshe, care a fost lansat pe 21 noiembrie de Editura Herald si invitatii ei (Vlad Sovarel – coordonator si Daniela Andreescu – traducatoarea cartii si o prietena apropiata a Centrului Seeds for Happiness), in cadrul Targului International GAUDEAMUS.

A emana ca zeitate nu are nimic de-a face cu o cultura anume sau un set special de credinte. Voi deja emanati. Cand va proiectati imaginea de auto-compatimire nu va ganditi ca sunteti implicati intr-o anume cultura; o faceti pur si simplu. Asa ca, incetati sa persistati in acest obicei prost… Incepeti sa traiti la inaltimea imensului vostru potential.

Iata ce spune Daniela Andreescu, traducatoarea cartii: “Intalnirea cu Lama Yeshe si invatatura sa despre tantra si transformarea dorintei a fost ca o revelatie.

Multi oameni au conceptii gresite despre tantra. Explicatiile lucide si precise ale lui Lama Yeshe, urmare a multor ani de studiu si practica personala, le risipesc pe toate. Demistificand aceasta veche traditie, el o raporteaza la viata moderna si arata cum practica tantrica, facuta corect, poate transforma nemultumirea si atasamentul in intelepciune extatica plina de compasiune.” (Thubten Chodron)

Seara de carte aduna la Seeds for Happiness pe cei care vor sa creasca si sa evolueze, sa isi materializeze preocuparea pentru cunoastere si dezvoltare spirituala. Centrul este un loc unde oamenii se cunosc si se creeaza oportunitati pentru interactiuni sincere; un spatiu cald, primitor, tocmai bun pentru lectura si discutii.

Donatie sugerata: 15 RON

Pentru informatii: e-mail: info@seedsforhappiness.ro; telefon: 021 337 4822; mobil: 0760 907 466

Leave a Comment