Iubirea de sine: priveste-te in oglinda Adevarului cu Razvan Filip

atelier-iubire-de-sine

Avem placerea sa va anuntam cea de-a patra intalnire cu “Serile pozitive”, un eveniment gandit pentru oameni, pentru simtirile lor. Un eveniment care deja la Cluj se intampla de doua ori pe luna, sub bagheta magica a Asociatiei Schimbare Pozitiva, initiator al acestor evenimente, iar la Bucuresti cu ajutorul echipei Harmony Group.

Am avut alaturi de noi oameni dragi si plini de pozitivism care ne-au vorbit despre puterea intentiei, despre emotii si sanatate, despre ce inseamna o nutritie echilibrata, pentru ca in aceasta saptamana de primavara frumoasa, sa abordam o tema importanta de viata, una care ne priveste pe fiecare in parte si la care este bine sa incepem sa privim cat mai des si cu cat mai multa maturitate posibila si anume: „Iubirea de sine” –  priveste-te in oglinda Adevarului. Redescopera viata!

Alegerea este intotdeauna a ta! Realitatea ta se poate schimba si viata poate incepe sa iti zambeasca iar tu poti alege sa pasesti pe acest drum.Priveste-te! Esti TU, parte din mine, parte din noi, parte din tot. Dar daca nu iti poti vedea inca adevaratul chip, zaboveste putin, incetineste ritmul, priveste-ti cercul de conditionari inghitite in ritm frenetic in care te invarti zi de zi, cuprins de valul cotidianului. Priveste acest cerc limitator si paseste inafara lui, fa un pas, macar un pas si respira aerul de acolo. Acum priveste-te din nou si ai sa incepi sa intrezaresti lumina, frumosul din tine care merita si trebuie iubit, pe care este important sa incepi sa il vezi, sa il simti si sa il respecti. Cu alte cuvinte, descopera ce inseamna cu adevarat iubirea de sine si mai ales, descopera cata lumina si cat echilibru poate aduce ea in viata ta, atata timp cat inveti sa o intelegi si sa o aplici corect si echilibrat.

Haideti sa descoperim impreuna ce inseamna iubirea de sine, cum ii putem da valoarea cuvenita, cum o putem invata sau re-invata in mod echilibrat, cum o putem separa de egoism si cum o putem face sa poata convietui, in acelasi timp cu altruismul.

Daca si tu ai trait momente in viata in care ai cedat mai mult decat trebuia, calcand peste parti importante din tine, hai sa punem o lupa peste aceste episoade din propria existenta si sa vedem care ar fi fost acea cale corecta de a proceda, astfel incat respectul si stima de sine sa nu fie incalcate, astfel incat iubirea de sine sa ramana inca vie inauntrul nostru incalzindu-ne inima, fara sa fim neaparat egoisti la modul brutal. Hai impreuna cu noi, sa intelegem de ce avem nevoie de „iubirea de sine”, ce ne aduce ea la nivel psihologic, la nivel de curgere a energiei, cu ne afecteaza vibratia personala, evolutia, cursul vietii si realitatea pe care ne-o construim.

O noua Seara Pozitiva, un nou plus adus vietii noastre, in care sa invatam sa ne iubim si sa iubim frumos, matur, asa cum ar fi trebuit sa o facem de mult, asa cum ar fi trebuit sa invatam sa o facem de mici copii, din familie, de la scoala si din interactiunile sociale. Haideti sa invatam sa trecem dincolo de autocritica exagerata si nesanatoasa, dincolo de spiritul de competitie fara sens, dincolo de angoase si tensiuni, dincolo de orbire si sa ne privim in oglinda Adevarului, prin ochii iubirii.

Te asteptam cu drag la aceasta calatorie pe calea maturizarii personale, in care vom aborda atat din punct de vedere al dezvoltarii perosnale dar si din punct de vedere holistic, tema „iubirii de sine” pentru a o intelege si constientiza cat mai concret, cat mai clar si cat mai pregnant, pentru a o putea integra in vietile noastre de o maniera cat mai profunda si aducatoare de echilibru si liniste interioara.

Speakerul acestei seri este Razvan Filip, conferentiar pe teme de ezoterism-spiritualitate si dezvoltare personala, redactor principal pe siturile www.noulpamant.ro, www.extinderea-constiintei.ro si unul dintre initiatorii siteului www.harmonygroup.ro. Un spirit liber, un suflet sincer, o minte deschisa si un om ca voi toti, aflat pe calea evolutiei personale, la care a decis de ceva vreme sa priveasca cu cea mai mare seriozitate dar si cu cei mai jucausi ochi de copil, sondandu-i profunzimile si intelegandu-i nuantele cele mai subtile.

Evenimentul va avea loc in data de 21.05.2013 de la ora 19:00 la Bistroul Aristocats, unde vom petrece impreuna doua ore cu sufletul deschis catre ceea ce ne va aduce fiecaruia re-intalnirea noastra. Prezenta la eveniment nu este conditionata de niciun cost insa daca simtiti ca seara v-a adus ceva pozitiv in viata sunteti liberi sa donati atat cat simtiti! Puteti de asemenea sa donati pentru acoperirea costului salii sau pentru acoperirea costurilor de organizare. Va multumim si va asteptam cu drag! Inscrierile se fac prin formularul online aflat la adresa http://schimbarepozitiva.ro/iubirea-de-sine-priveste-te-in-oglinda-adevarului/

Leave a Comment