Kotodama: concert meditatie cu Joel Silva in Bucuresti

276979_474447049258113_23413816_n22 ianuarie 2012, ora 19:30 la Ceainaria Bohemia TeaHouse, Poiana Narciselor nr.1  in Bucuresti

Kotodama e o meditatie prin intermediul sunetului, o calatorie sonora in interiorul nostru acompaniata de sunetele instrumentelor traditionale cum sunt bolurile cantatoare tibetane, gongul chinezesc, vibrafonul, sansula, tobe si alte instrumente muzicale.

Ce este sunetul?
Sunetul este vibratie si vibratiile sunt peste tot. Sunetul este o energie care penetreaza cele mai adanci structuri ale corpului: suntem alcatuiti din sunet. Moleculele noastre, structura noastra osoasa si fluidele din corpul nostru reactioneaza la sunete si acesta este un fapt dovedit stiintific. Inca din vremuri stravechi, sunetul a fost folosit ca unealta pentru a alinia mintea, corpul si sufletul cu ritmurile Universului.

Instrumentele folosite in sesiunea Kotodama au o lunga istorie legata de vindecare, aduc puterea si cunoasterea stramosilor pentru a ne ajuta in procesul nostru evolutionar. Kotodama invita participantii la o experienta interioara, o calatorie in interiorul mintii si trupului. Sunetul poate fi folosit pe post de vas, pentru a naviga pe oceanul emotiilor gandurilor si amintirilor.

Kotodama poate avea similaritati cu experiente samanice dar trebuie sa aveti in vedere ca aceasta nu este o calatorie samanica. Artistii nu sunt samani, vindecatori sau cavaleri mistici. Sunt doar simplii oameni care genereaza o experienta atmosferica prin intermediul instrumentelor. Participantii isi pot fi proprii vindecatori sau samani dar Kotodama este doar o usa care se deschide. Este decizia ta daca vrei sa explorezi lumea ta interioara si cat de departe vrei sa calatoresti.

Donatie sugerata: 15ron.

Leave a Comment