Meditatia AUM Humaniversity cu Kiran si Jivan

kiran si jivanAUM- Awareness Understanding Meditation (Constientizare Intelegere Meditatie)- a fost creata in 1989 de Veeresh, un vechi sannyasin OSHO si recunoscut terapeut in toata lumea, fondatorul Institutului OSHO Humaniversity din Olanda.  Dorinta lui este de a-i ajuta pe ceilalti sa-si exprime emotiile si sa-si dezvolte constientizarea personala. Veeresh insusi este un terapeut innovator, o fiinta fascinanta ce inspira multi oameni. El a creat multe procese terapeutice, incluzand Meditatia AUM si alte Meditatii Sociale.

Meditatia AUM Humaniversity are la baza intelegerea faptului ca pentru a fi tacuta, mintea occidentala are nevoie mai intai sa scape de tensiune si stress. AUM este o meditatie foarte activa si interactiva, ce dureaza 2 ore jumatate si are 14 etape ce te poarta intr-o calatorie dinamica in adancurile fiintei tale, facand un zig-zag printre polaritatile vietii catre constientizarea emotionala. Toate etapele sunt acompaniate de o muzica special creata, deseori energetica. Majoritatea etapelor dureaza intre 10-15 minute. Intregul process este clar explicat si demonstrat, participantii sunt ghidati in fiecare etapa.
Prin interactiune si meditatie participantul calatoreste prin intreg spectrul emotiilor umane, trecand de la ura la iubire, de la tristete la bucurie, de la plans la ras, de la nebunie la dans soft, de la tacere la imbratisare, explorand intensitatea tuturor sentimentelor. Prin lucrul cu corpul, exprimare si eliberare emotionala, exercitii de bioenergie, dans si encounter vei trece de la o extrema la alta, pentru a ajunge in final la o tacere interioara profunda.
Facilitator: Prem Jivan
Nascut in Portugalia, Jivan locuieste in Bucuresti de 9 ani. Licentiat in economie si management, are o experienta de peste 20 de ani in management. In acelasi timp, Jivan este pasionat de meditatie, terapie experientiala, tantra, miscare, dans (Contact Improvisation, 5 Rhythms, Trance Dance). S-a specializat ca facilitator (trainer) in institute din India, Italia si Olanda, unul dintre ele fiind Institutul Osho Humaniversity cu care lucreaza din 2009 si pe care il reprezinta in Romania.

Cost: 90 lei (60 lei studenti)

Info & inscrieri: studio_experimental@yahoo.com, 0728 775 498 (Kiran)

Participarea este admisa doar dupa ce va inscrieti pe mail sau la telefon si aveti confirmarea noastra. Daca nu ati mai facut AUM, pentru participare este nevoie de o convorbire personala fie cu Jivan, fie cu Kiran.

 

Leave a Comment