Practica daiosta, bazata pe traditia Sundao: Release & Renew

sundao_siteLuni, 25 Martie 2013, 19:00 – 21:00

”Tot mai mult căutăm soluţii şi tehnici care să ne ajute să ne trăim viaţa de zi cu zi, altfel, mai liniştiţi, mai bucuroşi, mai siguri pe noi şi pe deciziile noastre… mai vii. Practica daoistă, bazată pe tradiţia Sundao, şi adusă în Romania de către Maestrul Jae – Sheen YU, din Coreea de Sud, ne oferă o soluţie, pentru a primi cu inima deschisă şi mintea clară orice experienţă vine spre noi.” – Andreea Serbanescu.

Programul întânirilor noastre cuprinde 3 părţi:

1. Prima se concentreaza pe corp. Numeroase studii demostrează în fiecare zi cât de importantă este mişcarea şi de ce este nevoie să avem grija de corpul nostru. De aceea, începem prin a încâlzi încheieturile, muşchii şi a pune în mişcare energia din noi, a conştientiza fiecare mişcare, corelată cu respiraţia.

2. Apoi aducem mai mult mintea în conexiune cu corpul, efectuând posturi Sundao de respiraţie conştientă. Indreptând atenţia pe respiraţie, mintea şi corpul lucrează împreună.

3. Incheiem prin meditaţie, pentru a ne relaxa şi a ne deschide inima, pentru a simţi pe deplin ce este şi ce avem nevoie.

Mai multe despre practica daoistă, tradiţia Sundao, găsiţi aici: www.sundao.ro, www.sundao.com.

Contact : Facilitator: Andreea Serbănescu – studenta maestrului Jae-Sheen Yu telefon: 0723.227.332, E-mail: andreea.serbanescu@sundao.ro

Participare: 30 RON

Leave a Comment