Relatii intre parinti – cresterea constienta a copiilor

În cadrul seriei Creșterea Conștientă a Copiilor, ce a debutat odată cu lansarea cărții cu același nume, Good Company vă invită la prelegerea Relația dintre Părinți, susținută de psihoterapeutul Claus Kostka.

Relația pe care o ai cu partenerul tău de viață, pornește de la relația pe care o ai cu tine însuți și se reflectă neîndoios în relația pe care o ai cu copilul sau copiii tăi. Cum probabil știi deja, este nevoie de efort, atenție și perseverență pentru a avea relații armonioase. A fi părinte este o slujbă care te solicită din toate punctele de vedere și este foarte util, să nu spunem vital, să înțelegi dinamica ce stă în spatele pornirilor și acțiunilor tale, pentru a avea relații apropiate, oneste, deschise ce vor rezista timpului și vor aduce mai multă iubire pe acest pamânt.

Claus Kostka este psihoterapeut cu experiență internațională  de peste 30 de ani, cunoscut și în Romania pentru lucrul cu diverse metode precum psihoterapia corporală, Constelații Sistemice (Constelații Familiale), terapie de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Este licenţiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de ‘Federația Română de Psihotherapie’ ca psihotherapeut și formator, și de către ‘German Association for Systemic Constellations’ ca facilitator de Constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România. Este născut în 1955 în Germania, este căsătorit și are 4 copii.

Prelegerea se va desfasura pe 24 septembrie de la ora 19:00 la Centrul Seeds for Happiness. Intrarea este gratuita, insa donatiile sunt binevenite.

Leave a Comment