Respiratia Inimii si Calatorie in Inima la Drumul spre Centru

532163_10200304227941530_736560153_n

22 mai, orele 18:30 – 22:00, str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii), Bucuresti.

Te invitam la ultima seara de Respiratia Inimii inainte de vacanta de vara.
Respiratia Inimii este un instrument de constientizare si de invatat sa traim in Prezent – un instrument foarte drag noua, bland, subtil, aducator de deschidere si flexibilitate.

Cum functioneaza ?
Inima are un camp electromagnetic urias. Asta inseamna ca de aici, de la acest nivel, pot aparea profunde vindecari la nivel fizic, emotional, mental si spiritual. Inima are o inteligenta aparte si o capacitate de transformare uluitoare. “Traitul” in inima are o calitate anume – cand inima se deschide, perceptia asupra realitatii se modifica.

Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, Respiratia Inimii are ca nucleu si vehicul respiratia constienta. Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare ale straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga “interiorul” cu “exteriorul” si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca “tot”.

In aceasta seara vom locui in centrul fiintei noastre, spatiul in care alchimizam orice energie, spatiul in care cerul se uneste cu pamantul, nascand fiinta intreaga care suntem. Vom experimenta lucrul pe fiecare chakra si pe fiecare nivel psiho-spiritual aferent, integrand polaritatile si adunand Totul ACASA, in inima.

La fel ca toate tehnologiile sacrului, Respiratia inimii are drept scop reconectarea la dimensiunea universala a fiintei, integrarea polaritatilor si realinierea tuturor aspectelor noastre. Este o cale ce isi are originile in stari de constiinta extinsa, in viziunea samanica a interconexiunii cerului cu pamantul, cale ce aduce totul in centrul nostru, in inima, locul in care transformam si armonizam energia, redescoperind puterea de a iubi, de a accepta si imbratisa realitatea.

Ce ne aduce Respiratia Inimii?

  • accesarea si experimentarea fiecarui centru energetic
  • echilibru fizic si emotional
  • creativitate si flexibilitate
  • stare de bine si liniste interioara
  • deschidere catre bucuria de a fi

Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine.
Te asteptam cu drag!

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse)

REZERVAREA LOCULUI SE FACE DOAR PE MAIL, la info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% cu minim doua zile inainte de eveniment. Multumim pentru intelegere.

Facilitatori:
Cristina Craciun – psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta Ten Herkel). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).
De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
Formare in terapie craniosacrala.
Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.
Facilitator workshopuri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).

Leave a Comment