Respiratia Inimii si Calatorie in inima – workshop de vindecare si autocunoastere

579875_4945416386413_1132743576_n

joi, 28 martie, 18.30-22.00, str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Va invitam la o seara dedicata Inimii si Respiratiei.O seara a RESPIRATIEI INIMII.

Vom locui in centrul fiintei noastre,  spatiul in care alchimizam orice energie, spatiul in care cerul se uneste cu pamantul, nascand fiinta intreaga care suntem. Vom experimenta  lucrul pe fiecare chakra si pe fiecare nivel psiho-spiritual aferent, integrand polaritatile si adunand Totul ACASA, in inima.

Ca orice tehnologie a sacrului, Respiratia Inimii isi are originea in viziunea samanica a interconectarii multidimensionale  si in starile extinse de constiinta. Mai mult decat o calatorie interioara, ea este o cale de a armoniza verticala cu orizontala, de a simti prezentul si a-l imbratisa cu iubire.

Respiratia Inimii ne deschide catre bucuria de a fi, de a experimenta puterea de creare a realitatii de la nivelul fiecarui palier al fiintei noastre. Noi “crosetam” realitatea clipa de clipa, fie ca o facem din frica, fie ca o facem din iubire si acceptare a ceea ce este. Trecand atentia si respiratia prin fiecare palier al existentei, observam cum realitatea se transforma, cum arhetipurile nascute sunt altele, diferite, toate parte din intreg, toate cu daruri si resurse specifice pentru spectrul complet al nevoilor noastre.

Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, ea are ca nucleu si vehicul respiratia constienta. Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare ale straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga “interiorul” cu “exteriorul” si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca “tot”.

Nivelul inimii este punctul de intersectie intre fiinta transcendenta, verticala, infinita, si fiinta intrupata, aflata intr-un parcurs in timp si spatiu, intr-o realitate co-creata. Inima este punctul in care putem cu adevarat sa facem alegeri, pentru ca reflecta spatiul extins al iubirii, acceptarii si al pacii interioare. De la acest nivel de traire si intelegere nonconceptuala, apare vindecarea tuturor celorlalte niveluri de constiinta.

Ce ne aduce Respiratia Inimii?

  • accesarea si experimentarea fiecarui centru energetic
  • echilibru fizic si emotional
  • creativitate si flexibilitate
  • stare de bine si liniste interioara
  • deschidere catre bucuria de a fi

Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine.

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti / pensionari / persoane cu venituri reduse)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu 3 zile inainte de eveniment. Multumim pentru intelegere.

Faciliteaza:

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania.
De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
Formare in terapie craniosacrala.
Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.

Cristina Craciun psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta Ten Herkel). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).

Leave a Comment