Respiratia inimii: workshop de vindecare holista si autodezvoltare

logo drumulsprecentrujoi, 24 ianuarie, 18.30-22.00, Strada Dumitru Cariagdi nr 7, Bucuresti (zona Piata Muncii)

Respiratia este mult cu mult mai mult decat un proces fiziologic. Toate marile traditii spirituale ale lumii folosesc respiratia ca vehicul de accesare ale straturilor mai profunde ale fiintei, de conectare la dimensiunea sacra a existentei. Respiratia este energie vitala in primul rand si este strans legata de capacitatea de deschidere, acceptare si transformare. Respiratia este cea care leaga “interiorul” cu “exteriorul” si conduce, usor-usor, la intelegerea realitatii ca “tot”.

Respiratia Inimii este o metoda subtila si blanda de intoarcere la sine, de accesare a starii de Prezenta. Instrumentele cu care lucram sunt respiratia, atentia, intentia. Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine. Respiratia Inimii este o cale de a trai in prezent, in aici si acum, eliberati de roluri si credinte introiectate, bucurandu-ne de trup ca vehicul ce ne poarta in marea calatorie a vietii.

Asadar, de ce Respiratia Inimii ?

Trairea acestei meditatii ne conduce subtil catre expansiunea sferei de perceptie a realitatii, aducand cu sine o mai mare claritate si disciplina mentala, echilibru emotional, constientizarea propriilor “pattern-uri” si eliberarea de ele, creativitate, flexibilitate si mai ales vitalitate si libertatea de a fi in armonie cu intreaga fiinta.

Facilitatori: Ana Maria Stefanescutrainer, terapeut transpersonal, dream teacher si Cristina Craciun psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual

Cost Seara de joi*: 100 lei (80 lei pentru studenti / pensionari / persoane cu venituri reduse

* 30% reducere, daca vii la toate serile de joi dintr-o luna
* 20% reducere la workshop-ul de weekend daca vii la doua seri de joi dintr-o luna

Inscrieri: info@drumulsprecentru.ro .

Leave a Comment