Respiratia Sufletului cu Claus Kostka in Bucuresti

Claus_sept2011 097Claus Kostka va susține în București 2 seminarii,  Constelația Familiei din perioada 08  – 10 februarie și procesul complementar, care vine să întregească lucrul nostru personal, Weekendul de Respirația Sufletului din 15 – 17 februarie.  Între cele două evenimente, zilele de 12, 13 si 14 februarie sunt rezervate programărilor pentru sesiunile individuale.

Claus Kostka ne oferă atât posibilitatea sa lucram pe relații, familie și alte sisteme în care trăim, în cadrul constelațiilor familiale, cît și suportul în cadrul respirației sufletului, în care putem sta față în față cu evenimentele trecute care ne-au scos viața din echilibru și cu deciziile pe care le-am luat atunci și pe care le ducem mai departe în viața noastră actuală.

La Weekendul de Respirația Sufletului mai avem 6 locuri disponibile, vă invităm să profitați de ocazie și să vă înscrieți dacă simțiți nevoia de reechilibrare și restructurare și curațare interioară de poveri care nu vă lasă să traiți viața din plin, cu mulțumire. In cazul în care nu ați participat până acum la acest seminar aveti aici mai multe detalii, loc de inscriere si testimoniale.

De asemenea vă așteptăm să vă inscrieți la sesiunile individuale și ca observatori în constelație.

Dacă doriți să veniți cu prieteni care doresc să il cunoască pe Claus și munca lui și să vadă o constelație în desfășurare, vă reamintim că ziua de vineri, 8 februarie, este deschisă tuturor. Intrarea costă 40 ron.

Participarea costă 850 ron, cu reduceri pentru persoanele care au fost la mai multe seminarii.

Pentru inscrieri: tel 0722.923.811, seminariiclaus@goodcompany.ro

Leave a Comment