Respiratie Holotropica: seara de autoexplorare la Drumul spre Centru

Miercuri, 21 noiembrie, orele 18.00-22.00, Centrul I AM – strada Leonida Varnali nr 13 (intre Piata Victoriei si Buzesti)

In ce consta metoda Respiratiei Holotropice?

Metoda combina intr-un mod natural o respiratie ampla si accelerata, cu o muzica specifica si lucru corporal personalizat. Ea permite mobilizarea potentialului de vindecare spontana specifica atat corpului cat si psihicului. Ridicand nivelurile de energie fizica si psihica, Respiratia Holotropica activeaza inconstientul si memoria celulara si da acces la toate nivelurile psihicului : domeniu biografic (istoria personala), domeniu perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal (dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic).

Vindecarea vine astfel prin eliberarea de limitarile mintii rationale si cufundarea intr-un spatiu mai vast de intelegere si traire. Grof vorbeste despre aceasta instanta interioara ce cunoaste raspunsurile, ce are propria sa intelepciune si inteligenta, si pe care o numeste Vindecatorul Interior. Abandonarea cu incredere si cu inima deschisa in bratele Vindecatorului Interior aduce la suprafata exact acele experiente de care sufletul are nevoie, pentru a se echilibra, pentru a se restructura, pentru a se elibera de balastul pe care il poarta in spate inutil sau pur si simplu pentru a trai bucuria de A FI.

Ce vom face?

Prin intermediul respiratiei accelerate, muzicii evocatoare si lucrului corporal personalizat, si cu sustinerea facilotatorilor si a grupului, vom intra intr-un profund proces de autoexplorare, constientizare si vindecare a diverselor straturi ale fiintei – fizic, emotional, mental si spiritual, pentru a fi liberi sa simtim si sa imbratisam realitatea eliberati de tipare disfunctionale, pentru a trai mai constient si cu bucurie jocul cosmic din care facem parte si pe care il construim impreuna.

La ce ne ajuta?

Trairea acestei meditatii ne conduce subtil catre expansiunea sferei de perceptie a realitatii, aducand cu sine o mai mare claritate si disciplina mentala, echilibru emotional, constientizarea propriilor “pattern-uri” si eliberarea de ele, creativitate, flexibilitate si mai ales vitalitate si libertatea de a fi in armonie cu intreaga fiinta.Cost Workshop *: 100 lei (80 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse)
* 30% reducere, daca vii la toate serile de miercuri dintr-o luna
* 20% reducere la workshop-ul de weekend daca vii la doua seri de miercuri din lunaDeoarece locurile sunt limitate, rezervarea se va face pe principiul “primul inscris”. Multumim pentru intelegere.

Facilitatoare: Cristina Craciun – psiholog, terapeut transpersonal si Ana Maria Stefanescu– trainer, terapeut transpersonal, dream teacher.Inscrieri: info@drumulsprecentru.ro

Leave a Comment