Respiratie Holotropica: Seara la Drumul spre Centru – 31 octombrie

Respiratie HolotropicaMiercuri, 31 octombrie, intre orele 18:00 si 22:00 la Centrul I-AM, Leonida Varnali nr. 13 (intre Piata Victoriei si Buzesti)

Respiratia Holotropica apartine terapiilor holiste, care abordeaza fiinta umana ca pe un sistem complet, capabil de autoreglare si autovindecare. Holotropic inseamna, de fapt, indreptare spre intregire, aceasta fiind tendinta fireasca a fiecaruia dintre noi – de a cauta unitatea si integralitatea fiintei. Ca toate tehnologiile sacrului, Respiratia Holotropica ne conduce intr-o stare de constiinta extinsa, ce are potentialul de a expanda perceptia asupra unor campuri ce depasesc zona noastra de constienta din timpul activitatilor cotidiene. Intr-o stare de perceptie extinsa, avem acces la nivelul energetic, emotional si spiritual al fiintei, devenind constienti de adevaratele dimensiuni ale existentei si vindecand astfel intregul.

Tehnica Respiratiei Holotropice a fost introdusa in aceasta forma de psihiatrul de origine ceha Stanislav Grof si sotia sa, Cristina Grof. Stanislav Grof este unul dintre fondatorii si teoreticienii psihologiei transpersonale, cea care largeste cadrul de intelegere si de cuprindere a experientelor umane, considerand omul o fiinta de natura spirituala, intrupata, aflata intr-o calatorie a Constiintei. Acest fapt este in concordanta cu toate traditiile mistice ale lumii. Tot universul exista inauntrul nostru si se oglindeste, sub forma de perceptie, “in afara” noastra. De aceea, realitatea fiecaruia este o suma de perceptii care, intarite prin repetitie, devin constante definitorii si creeaza astfel lumea noastra.Cost Seara de miercuri*: 100 lei (80 lei pentru student / pensionari / persoane cu venituri reduse)
* 30% reducere, daca vii la toate serile de miercuri dintr-o lunaAna Maria Stefanescu – trainer, tarepeut transpersonal, dream teacher
Cristina Craciun – psiholog, terapeut transpersonal

Inscrieri si detalii: info@drumulsprecentru.ro. Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea se va face pe principiul “primul inscris”. Multumim pentru intelegere.

Leave a Comment