Respiratie holotropica si vise de vindecare: 10-12 mai

525370_10200261410031109_1747304067_n

Visele sunt vindecatoare prin excelenta. In foarte multe feluri: la nivel simbolic, bineinteles, dar de multe ori…literalmente. Visele vorbesc despre ce se intampla in corpul nostru, despre ce se intampla cu emotiile noastre si sunt indicatoare ”vii” ale starii noastre prezente. Pentru ca sunt libere de conditionarile mintii diurne visele pot calatori in trecut si viitor si pot aduce informatii pretioase in ceea ce priveste felul in care echilibrul poate fi mentinut si mai ales, care sunt lucrurile de care avem nevoie pentru asta.

Traditia vindecarii cu ajutorul viselor este veche si apare in toate marile traditii ale omenirii. Unii dintre cei mai buni medici alopati sunt cei care si astazi isi intreaba pacientii ce viseaza. Ei stiu ca dincolo de orice masuratori ”stiintifice” corpul si mintea au limbaje proprii si extrem de explicite, pentru oricine are rabdare sa priveasca / asculte cu atentie.
Asadar, in acest weekend Vindecatorul Interior va fi prezent pe foarte multe planuri. Imaginile si personajele viselor noastre vor fi acolo, gata sa ne insoteasca in calatoria noastra de vindecare si ghidare interioara.

Vom lucra cu Active Dreaming si cu Respiratia Holotropica.

Ce este Active Dreaming?

”Active Dreaming? Expresia este o provocare, menita sa ne elibereze de presupunerea ca visatul este o activitate pasiva. Sunt recunoscator pentru darul viselor spontane din timpul noptii, cele pe care nu le cerem si pe care adesea nici nu le vrem. Ele pun in fata noastra o oglinda magica in care ne putem vedea asa cum suntem cu adevarat. Ne servesc drept voce a constiintei. Prevestesc provocari si oportunitati din viitor. Visele din timpul somnului ne arata ce se petrece in corp, diagnosticheaza eventuale afectiuni inainte ca simptomele sa-si faca simtita prezenta, si ne arata de ce are nevoie corpul pentru a se mentine sanatos.” – Robert Moss (www.mossdreams.com)

Ce este Respiratia Holotropica?

Respiratia Holotropica apartine terapiilor holiste, care abordeaza fiinta umana ca pe un sistem complet, capabil de autoreglare si autovindecare. Holotropic inseamna, de fapt, indreptare spre intregire, aceasta fiind tendinta fireasca a fiecaruia dintre noi – de a cauta unitatea si integralitatea fiintei. Ca toate tehnologiile sacrului, Respiratia Holotropica ne conduce intr-o stare de constiinta extinsa, ce are potentialul de a expanda perceptia asupra unor campuri ce depasesc zona noastra de constienta din timpul activitatilor cotidiene. Intr-o stare de perceptie extinsa, avem acces la nivelul energetic, emotional si spiritual al fiintei, devenind constienti de adevaratele dimensiuni ale existentei si vindecand astfel intregul.

Mai multe detalii despre Respiratia Holotropica gasiti aici.

Cost: 300 lei (250 lei pentru inscrieri pana la data de 4 mai)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii), Bucuresti
Inscrieri la: info@drumulsprecentru.ro

Facilitatori:

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania.
De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
Formare in terapie craniosacrala.
Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.

Cristina Craciun psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta Ten Herkel). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).

Leave a Comment