Respiratie Holotropica: workshop de autocunoastere si vindecare holistica

Respiratie HolotropicaRespiratia Holotropica este o puternica intalnire cu sufletul, cu ceea ce este prezent in noi si se cere vazut, trait, exprimat, eliberat. Este o cale a intregirii, a aducerii acasa a energiilor ratacite, a emotiilor reprimate, a amintirilor ce se vor constientizate si reintegrate de la un alt nivel de intelegere.

Din perspectiva samanica putem spune ca aducem acasa parti de suflet pierdute, care ne iau din energia vitala si din bucuria de a trai si a ne implini destinul.

Din perspectiva studiilor asupra constiintei ale psihiatrului Stanislav Grof, parintele Respiratiei Holotropice, putem spune ca starile extinse de constiinta inseamna accesarea straturilor profunde ale fiintei si constientizarea legaturilor intrinsece dintre ele, dintre ceea ce numim arbitrar interior/exterior, eu/altul, eu/Universul, toate aceste straturi tinzand spre Unitatea intregului, spre Unitatea fiintei. Experimentarea Respiratiei Holotropice aduce constientizarea enormei bogatii a sufletului si a infinitelor resurse pe care le purtam in noi. Si de asemenea ne deschide catre asumarea libertatii de co-creatie a propriei vieti. Eliberam astfel calea catre o existenta constienta, in pace si bucurie a mintii si inimii.

Ce ne aduce Respiratia Holotropica?

  • eliberarea de vechi dureri si blocaje energetice
  • claritate mentala si echilibru emotional
  • constientizarea si eliberarea de “pattern-uri” disfunctionale
  • creativitate si vitalitate
  • armonie interioara

Metoda combina intr-un mod natural o respiratie ampla si accelerata, cu o muzica specifica si lucru corporal personalizat. Ea permite mobilizarea potentialului de vindecare spontana specifica atat corpului cat si psihicului. Ridicand nivelurile de energie fizica si psihica, Respiratia Holotropica activeaza inconstientul si memoria celulara si da acces la toate nivelurile psihicului : domeniu biografic (istoria personala), domeniu perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal (dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic).

Cost: 100 lei (80 lei pentru studenti, pensionari si persoane cu venituri reduse)
Locatie: str. Dumitru Cariagdi nr. 7 (zona Piata Muncii)

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma cu minim trei zile inainte de eveniment. Multumim pentru intelegere.

Facilitatori:

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania.
De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
Formare in terapie craniosacrala.
Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.

Cristina Craciun psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta Ten Herkel). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).

Leave a Comment