Respiratie Holotropica: workshop la Transylvania Calling 2012

Transylvania Calling 2012 - Gathering of the Tribes

La editia din 2012 a festivalului Transylvania Calling – Gathering of the Tribes care se va desfasura intre 27 august si 3 septembrie, aveti ocazia de a participa la workshop-uri pe teme diverse care va vor stimula si ghida sa traiti constient. In afara de workshop-urile de teatru, de Kundalini Yoga, de dans Shakti (o Yoga a dansului) si lecturi despre ezoterism, permacultura si gradini Zen, puteti in trei dintre zile experimenta Respiratia Holotropica impreuna cu Drumul spre Centru (facilitatoare: Ana Maria Stefanescu si Cristina Craciun).

Respiratia Holotropica este o metoda puternica de autocunoastere si vindecare bazata pe tehnici de respiratie accelerata in grup acompaniata de muzica evocatoare.  Metoda este cunoscuta pentru efectele sale binefactoare in ceea ce priveste dezechilibrele emotionale si corporale si blocajele psihice si energetice.

Despre facilitatoarele de Respiratie Holotropica de la Drumul spre Centru:

Ana Maria Stefanescu: terapeut transpersonal, facilitator de Respiratie Holotropica / Respiratia Inimii, Dream Teacher (facilitator in lucrul cu vise).

Cristina Craciun: terapeut transpersonal, facilitator de Respiratie Holotropica / Respiratia Inimii, facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura.

Workshop-urile se vor desfasura in zilele de 29 – 31 august, intre orele 10:30 si 14:30 iar participarea este libera, intrarea fiind inclusa in biletul de la festival.

Leave a Comment