Retragere intensivă de 8 zile cu Bill Karelis la Navodari

30 martie – 7 aprilie, Navodari

Retragere intensiva de 8 zile cu Bill Karelis: Razboinic in viata de zi cu zi
Despre Bill Karelis
Bill Karelis s-a născut la Boston (S.U.A.) și a absolvit Harvard College cumagna cum laude, Phi Beta Kappa, în 1969. Practică meditația de peste 30 de ani, studiind cu maeștri realizați ai zilelor noastre, fiind discipol apropiat al marelui maestru tibetan Chőgyam Trungpa Rinpoche. Este continuator al tradițiilor buddhiste tibetane Kagyu și Nyigma, precum și al tradiției laice Shambhala, așa cum a fost expusă de maestrul său, Chőgyam Trungpa Rinpoche.

Bill Karelis este implicat în activități non-profit, cum ar fi fondarea a 11 clinici medicale în Asia și voluntariat în penitenciare. Călătorește de peste 20 de ani în întreaga lume pentru a oferi perspective asupra meditației. Printre pasiunile sale se numără caligrafia, fotografia și poezia. În prezent, trăiește în Boulder (Colorado) împreună cu soția sa, Brigitta.

razboinic - afis

Cand descoperim bunatatea fundamentala in noi insine, inevitabil aceasta se reflecta in felul in care privim lumea. Putem vedea ca barierele dintre noi sunt construite artificial si ne vom intreba cum le-am putea deconstrui. A trai o viata elevata presupune un sens permanent al incercarii, mai multa blandete si inteligenta necesara navigarii in ape necunoscute.

In aceste 8 zile, Bill Karelis va prezenta subiecte ce descriu cum paseste un razboinic abia nascut in lumea sa. Vom folosi practica meditatiei sezand ca disciplina fundamentala care face posibila calatoria, precum motorul in masina noastra. Vor fi numeroase ocazii de a discuta despre cum este sa conduci aceasta masina si sa calatoresti cu ea.

Informatii si rezervari: Andreea Catuneanu: andre_raluka@yahoo.com, 0723651277. Locurile sunt limitate. Va rugam si va inscrieti din timp, nu mai tarziu de 10 martie 2013.

Leave a Comment