Richard Moss in Romania: Transformarea prin Prezenta. Relatia Constienta

Richard_Moss_romania11 – 12.Mai.2013, in Bucuresti

Horia Turcanu si Elena Francisc il vor avea invitat in luna mai pe Richard Moss pentru o seara experimentala care va avea ca teme: Transformarea prin Prezenta si Relatia Constienta.

Dr. Richard Moss şi-a cîştigat aprecierea în primul rînd prin activitatea sa de profesor şi catalizator al schimbării, dar şi prin curajul şi dorinţa de a întrupa energii superioare, fără a-şi nega însă latura umană.

În prezent, conduce propriul centru de meditaţie, fiind recunoscut pentru cariera de profesor şi psiholog, a cărei vechime se apropie de douăzeci şi cinci de ani. Activitatea sa de cercetare s-a concentrat în cinci lucrări dedicate aflării resorturilor interne de transformare existente în fiecare dintre noi. De profesie medic, Richard Moss s-a dedicat studiului spiritualităţii şi a efectelor acesteia iar seminarile sale au acoperit Statele Unite, America de Sud, Europa şi Australia.

Va recomandam cartile lui Richard Moss pe care le puteti gasi la Editura Elena Francisc.

Preţ: 300.00 Euro

Studentii, pensionarii si cupluile (sot-sotie) beneficiaza de o reducere  de 20% . Evenimentele speciale (la care avem invitati de onoare) nu beneficiaza de reducerile anuntate mai sus; vor avea propriile reduceri.

Se considera inscrise persoanele care au achitat taxa de inscriere (50%din valoare) pana pe 4.martie 2013 – data scadenta. Neachitarea acesteia duce la eliberarea locului. Multumim pentru intelegere. Persoanele care achita pana pe 4 martie intreaga suma beneficiaza de o reducere de 15% adica 255 Euro.

Leave a Comment