Seara de meditatie la Centrul Seeds for Happiness

Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 19:00 – 20:30 la Centrul Seeds for Happiness, sala de meditatie Happy

Meditatia este calea unei vederi interioare, in sensul ca este un proces de trezire. Ne desteptam catre cine si ceea ce suntem, cum functioneaza mintea noastra, calitatea si adancimea emotiilor noastre, consecintele cuvintelor si faptelor noastre.

Meditatia este o practica de baza pentru dezvoltarea personala catre desavarsirea potentialului fiintei umane. Este recomandata de orice traditie spirituala ca o practica de baza, dar si de medici, psihologi pentru o viata mai buna. Poate fi incorporata in viata de zi cu zi, indiferent de profesie, religie sau ateism.

Meditatia este un proces activ, o arta de viata care iti aduce calm si echilibru,  un timp oferit tie insuti, in care inveti sa te intorci mereu si mereu in prezent, prin care iti intaresti intentia, concentrarea si prezenta, te cunosti mai bine, iti asculti corpul, emotiile si gandurile fara sa le manipulezi sau sa le controlezi.

Ceea ce numim practica meditatiei, este de fapt efortul constient de a dezvolta in mod constient capacitatea noastra de a fi in momentul prezent.”   Jon Kabat-Zinn

Seara de meditatie va incepe cu o lectura de 10 min. pe tema meditatiei, urmata de sesiuni de 20 de minute de meditatie asezata intercalate cu sesiuni de meditatie in miscare (walking meditation). Sunt asteptati toti cei interesati sa practice meditatia, indiferent de nivelul de experienta.

Va recomandam tinuta lejera/ sport si va rugam sa veniti cu cel putin 10 minute inainte de ora incepere.

Inscrieri: e-mail: info@seedsforhappiness.ro; telefon: 021 – 337 4822; Mobil: 0760 907 466 .

Donatie sugerata: 15 RON. Sumele sunt destinate exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului.

Leave a Comment