Seara de Respiratia Inimii la Drumul spre Centru

Miercuri, 24 octombrie, 18.00-22.00 la Centrul I AM – strada Leonida Varnali nr 13 (intre Piata Victoriei si Buzesti)

Vom lua contact cu ceea ce este prezent in noi, pe fiecare palier al fiintei, ca apoi sa aducem totul in centrul inimii, spatiul sacru de alchimizare a trairilor, de vindecare si echilibrare a intregului. Inima este punctul in care putem cu adevarat sa facem alegeri, pentru ca reflecta spatiul extins al iubirii, acceptarii si al pacii interioare. De la acest nivel de traire si intelegere nonconceptuala, apare vindecarea tuturor celorlalte niveluri de existenta.
Respiratia Inimii este o cale, subtila si puternica in acelasi timp, de accesare a unei stari extinse de constiinta. Ca si alte tehnici apartinand sistemelor mistice de cunoastere si traire, ea are ca nucleu si vehicul respiratia constienta. Inspirata din tehnicile stravechi de respiratie ca si tehnologii ale sacrului, Respiratia Inimii ia ca centru al fiintei umane, inima, ca punct de plecare al oricarei calatorii in dimensiunea tridimensionala.
Dincolo de calitatea Respiratiei Inimii de a accesa registrele psiho-spirituale, ea este mai presus de toate un mod prin care luam contact cu corpul si prin care dezvoltam capacitatea de a fi prezenti, atenti, conectati cu noi insine. Respiratia Inimii este o cale de a trai in prezent, in aici si acum, eliberati de roluri si credinte introiectate, bucurandu-ne de trup ca vehicul ce ne poarta in marea calatorie a vietii.
Trairea acestei meditatii ne conduce subtil catre expansiunea sferei de perceptie a realitatii, aducand cu sine o mai mare claritate si disciplina mentala, echilibru emotional, constientizarea propriilor “pattern-uri” si eliberarea de ele, creativitate, flexibilitate si mai ales vitalitate si libertatea de a fi in armonie cu intreaga fiinta.

Cost Workshop *: 100 lei (80 lei pentru studenti/pensionari/persoane cu venituri reduse)
* 30% reducere, daca vii la toate serile de miercuri dintr-o luna
* 20% reducere la workshop-ul de weekend daca vii la doua seri de miercuri din luna

Cristina Craciun – psiholog, terapeut transpersonal
Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher

Inscrieri: info@drumulsprecentru.ro

Leave a Comment