Seeds for Happiness Bucuresti: evenimente 19 – 30 aprilie

seeds_logoÎNTÂLNIREA GRUPULUI DE LECTURI ȘI STUDIU ”VASILE LOVINESCU”- Sâmbătă 20 aprilie, între orele 12 – 14: Sub îndrumarea domnului profesor Teodoru Ghiondea, traducător în limba română a unor binecunoscute opere tradiționaliste apărute la Editura Herald, periodic au loc la centru întâlnirile grupului de lectură și studiu asupra operei inițiatice a lui Vasile Lovinescu: trilogia „Jurnal alchimic”, “Meditații, Simboluri, Rituri” și „Însemnări initiațice”.

SEARA DE CARTE: Căutarea fericirii: despre dorințe și idealuri – Marți 23 aprilie, între orele 19 – 21. Va fi o seară de discuții și împărtășiri despre lucrurile care ne leagă, despre dorințe și idealuri și despre modul în care ele pot fi constructive sau nu, pe durata acestei călătorii numite viață. In cadrul întâlnirii se va desfășura o tombolă pentru cărți oferite de Editura Herald.

SEARĂ DE MEDITAȚIE ȘI MINDFUL LIVING – Miercuri 24 aprilie, între orele 19.00 – 21.00: Sunt bineveniți atât cei care au deja o practică regulată, cât și cei care nu au avut contact direct cu exercițiul meditației și doresc să exploreze un posibil început sub îndrumarea Danielei Andreescu, coach și formator.

MINDFULNESS ȘI MINDFUL LIVING – Sâmbătă 27 aprilie, între orele 9 – 18: Zi de practică și relaxare în comunitate, pentru a cultiva prezența conștientă în viața de zi cu zi. Programul include sesiuni de meditație, momente de relaxare activă, exerciții de mindfulness și mindful living pentru practica în viața cotidiană, vizionarea unui film. Pot veni participanții la serile de meditație și mindful living sau la activitățile organizate de Centru, precum și cei interesați să continue practica sau să experimenteze un posibil început.

EVENIMENT GAZDUIT DE CENTRUL SEEDS FOR HAPPINESS: Seminarul CONSTELAȚIA FAMILIEI, susținut de Claus Kostka în zilele de 19, 20 și 21 aprilie. Atunci când curgerea dragostei într-o familie este întreruptă, generațiile care urmează suferă și pot deveni prizoniere într-un destin care nu este în realitate al lor și care le oprește din a-și urma adevărata lor viață.”

Leave a Comment