Seminar: cresterea constienta a copiilor si relatii implinite

Cresterea constienta a copiilorGood Company a pregatit pentru week-end-ul 3-5 august un nou seminar de transformare personala: CRESTEREA CONSTIENTA A COPIILOR si RELATII IMPLINITE. Seminarul va fi sustinut de Mirabai Lodro, Rose Volckhausen, Mary Young si Sharana Lhaksham, discipoli ai lui Lee Lozowick si a caii spirituale a Baulilor din Vest.

Weekend-ul va incepe vineri 3 august, intre orele 19:00 – 20:00 la Centrul Seeds for Happiness cu lansarea cartii ”Cresterea Constienta a Copiilor” si prezentarea seminarului ce va urma. Apoi, sambata si duminica (4-5 august, intre orele 10:00 si 17:00), se va desfasura seminarul de integrare a principiilor spirituale in viata obisnuita, care se adreseaza parintilor, profesorilor, persoanelor care au grija de copii si adolescenti, studentilor, celor care sunt sau nu intr-o relatie, practicantilor aflati pe o cale spirituala (orice cale spirituala), oricui doreste sa se inteleaga pe sine si copilaria sa si care vrea sa traiasca intr-adevar ca un adult matur.

Veti explora impreuna cu invitatii:

  • Ce inseamna a fi un adult constient… sau un parinte constient?
  • Care este rolul bunicilor in cresterea constienta a copiilor, ca implicare integrala in educatia lor?
  • Cum putem construi si intari legaturile de dragoste si incredere cu copiii nostri si cu ceilalti care sunt prezenti in viata noastra?
  • Cum putem oferi spatiu, siguranta si sanctuar copiilor nostri si membrilor familiei noastre, astfel incat fiecare sa poata fi el insusi?
  • Onestitatea in comunicare functioneaza cu adevarat? … cu copiii nostri, cu membrii familiei, prietenii si cu noi insine?
  • Cum cream granite rezonabile si un spatiu in care iubirea reprezinta adevarata baza de la care relationam cu ceilalti?
  • Care este rolul jocului, expresiei emotiilor si gestionarii energiei in devzoltarea unor copii sanatosi si a unor adulti sanatosi?

Marturii despre carte:

“Creste-te constient pe tine insuti, iar inocenta si intelepciunea naturala interioara devin cea mai satisfacatoare fiinta umana!” – Lee Lozowick, autorul cartii ”Cresterea Constienta a Copiilor”

“Cum sa fii un parinte constient (conscious parenting) inseamna pentru mine foarte mult, pentru ca vad in asta singura posibilitate a unei lumi bune pentru copiii nostri.” – Claus Kostka, psihoterapeut

”Educatia parentala constienta presupune sa fii in stare sa intelegi copiii, sa fii treaz in fiecare clipa si sa ai prezenta suficienta pentru a putea oferi ceea ce este cu adevarat necesar. Lee Lozowick impartaseste solutii practice pentru toate aceste trei conditii, extrase din experienta sa directa, din candoarea sa si din dedicarea totala catre copii, precum si accentuarea ideii despre cresterea copiilor, ca fiind o cale de transformare personala”.- Rahima Baldwin Dancy, autoarea cartii ”You Are Your Child’s First Teacher”/”Tu esti primul mentor al propriului copil”

”Raspunderea pe care o simti cand te afli in prezenta copiilor, fie in calitate de profesor sau parinte, fie pur si simplu ca prieten sau partener, este practic raspunderea pe care ti-o asumi fata de viitorul omenirii. Modelele pe care le oferim copiilor, felul cum ii tratam si cum ii educam ca parinti e mai mult decat important, este absolut vital pentru sanatatea lor mentala, emotionala si fizica, pentru binele lor si al planetei insesi (si chiar mai departe, pe masura ce se dezvolta tehnologia calatoriilor spatiale si al explorarilor extraterestre). Copiii cresc si devin adulti pe de-a-ntregul numai traind alaturi de adulti maturi, nu prin infierarea unor principii morale in capsoarele lor de catre niste inconstienti ipocriti care teoretic le vor binele. Copiii sunt ca niste bureti, ei pot si chiar absorb tot ceea ce vad, aud si simt, nu doar din comportamentul principalelor modele initiale de viata, ci si de la cunostintele intamplatoare. Ceea ce ei absorb va influenta felul in care se vor dezvolta, ceea ce la randul sau va avea efecte asupra lumii in general, efecte pe care nici macar nu ni le putem imagina. Relatia cuiva in raport cu copiii are un impact pe mai multe nivele subtile ale existentei. Cresterea constienta a copiilor este prin urmare nu numai legata de binele unui individ, ci mai de graba de prezentul si viitorul bunastarii intregii societatii.” – Lee Lozowick, autorul cartii ”Cresterea Constienta a Copiilor”

Costul seminarului

Pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la acest seminar, va vor fi puse la dispoziție mai multe variante de preț.

Vineri 3 august, între orele 19,00 – 21,00:
50 ron – Sponsor / 25 ron  – Invitat / 10 ron – Bursier /  0 ron – Voluntar

Sâmbătă și Duminică 4 – 5 august 2012, între orele 10,00 – 17,00:
450 ron – Sponsor / 280 ron  – Invitat / 200 ron – Bursier / 90 ron – Student / 50 ron – Voluntar

Persoana de contact si inscrieri :
Claudia Damoc / 0721.269590 / claudia.damoc@goodcompany.ro

Leave a Comment