Sesiune de tongshu la Seeds for Happiness

Sambata, 27 Octombrie 2012, 09:30 – 11:30 la Seeds for Happiness

In cadrul sesiunilor de tongshu din aceasta toamna, Andu ne va invata sa ne intarim plamanii si sa ne pregatim corpul pentru sezonul rece.

Si in luna noimebrie vor continua ajustarile necesare acordului cu Energia de Recoltare (cum numeste Nei Jing-ul energia toamnei), intarind forta plamanilor. Toamna este o perioada foarte importanta a anului, deoarece acum se pun bazele “odihnei de iarna” a fiintei. Intr-un mediu mai simplu am fi observat foarte rapid ca odata cu scaderea temperaturilor exterioare, fiinta noastra reactioneaza in mod corespunzator prin incetinirea metabolismului.

Insa cum mediul in care traim poate fi calificat in multe feluri, insa nu ca fiind simplu, vechile relatii directe cu ciclurile care ne influenteaza viata au fost modificate si nu mai reactionam in mod natural la schimbarile survenite. Iata de ce, astazi mai mult ca oricand este necesar sa fim mai constienti de tot ceea ce se intampla cu noi – fiindca pur si simplu este mai greu de observat. Acesta este felul nostru de a repune lucrurile pe fagasul normal.

Va asteptam la Centru pentru a va convinge de forta si importanta echilibrului in viata noastra.

Taxa de participare: 20 RON/ sesiune

Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466.

Leave a Comment