Solutii pentru viata cotidiana la Seeds for Happiness

Mihai PopaLuni, 29 octombrie incepand cu ora 19.00, Centrul Seeds for Happiness, sala Focus

“Succesul” este ceea ce multi oameni cauta in viata. Desi nu exista in scoala o materie numita “Succesul”, de mici copii suntem “ghidati” catre formularea unui raspuns mai mult sau mai putin explicit de catre parinti, scoala, mass-media, prieteni si partenerii/ partenerele de viata. De cativa ani incoace, de cand cu criza, din ce in ce mai multi oameni considera ca nu mai au success, desi fac tot ceea ce tine de ei pentru a reusi.

Va invitam luni, 29 octombrie incepand cu ora 19.00 la acest eveniment ce face parte din seria “Solutii pentru viata cotidiana” alaturi de Mihai Popa-Radu, cel care a fost desemnat de doua ori Coachul Anului in Romania si care este fondatorul Centrului Seeds for Happiness.

Printre temele abordate se vor numara: succes versus rezultat; o noua definitie a Succesului; secretul Succesului pe termen lung; triunghiul claritatii pentru Succes; ce inseamna “insuccesul”.

Cost de participare: 40 RON

Aceasta suma este destinata exclusiv acoperirii cheltuielilor logistice ale Centrului Seeds for Happiness, contributia facilitatorului fiind pro-bono.

Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; telefon: 021 337 4822; mobil: 0760 907 466.

Leave a Comment