Tabara de autocunoastere: 1-4 aug la mare cu Drumul spre Centru

anotimpul din interior1 – 4 August (joi – duminica), orele 9.00 – 20.00, pe malul marii

Cel mai probabil stii deja ca realitatea interioara coloreaza realitatea exterioara. Ca de indata ce schimbi perceptia lumea se schimba. Ca nu se poate rezolva o problema de la acelasi nivel la care a aparut, sau din aceeasi stare.

Insa uneori, uitam toate astea. Uitam, desi le-am experimentat, poate de mai multe ori. Uneori, ajungem sa credem ca e nevoie sa facem mai mult(e), sa depunem efort, sa alergam incolo si-ncoace, intr-o cursa nebuna pentru a face si iar a face, pentru a demonstra, pentru a obtine. Uneori, insasi cautarea spirituala se transforma, in moduri subtile, in a face si a demonstra.

Si pentru ca A FACE devine ceea ce ne defineste, uitam de A FI. ”Human being, not human doing”. Fiinte umane – te-ai intrebat vreodata de ce ne numim asa ?

Asadar, te invitam 4 zile pe malul marii, sa ne apropiem de raspunsul la aceasta intrebare. Sa gustam, sa simtim, sa traim raspunsul. Sa ne apropiem de noi insine, de ceea ce suntem cu adevarat. Sa ne dam timp sa fim. Sa meditam, sa respiram, sa visam (si sa impartasim ce visam), sa cantam, sa dansam, sa ne jucam – si toate astea, insotiti de Maria Sa Marea, de respiratia ei, de ritmul ei, de continerea si de darurile ei.

Ce instrumente ne vor insoti ? Respiratia Inimii / Respiratie Holotropica (RIRH), Active Dreaming, Mantrele (metoda Tibetan Mantra Healing), Dansul si bineinteles Meditatia.

Cost: 400 lei pentru plata integrala pana la 1 Iulie, 500 lei dupa.

Rezervarea locului se face doar pe mail info@drumulsprecentru.ro si implica achitarea a 50% din suma totala. Locatia si detaliile vor fi comunicate celor care au rezervat locul. Multumim pentru intelegere.

Facilitatori:

Cristina Craciun psiholog, terapeut transpersonal, artist vizual
Cristina este psiholog si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. De asemenea, Cristina este psihoterapeut in formare in Gestalt terapie (Societatea de Gestalt Terapie Romania), in formare in metoda Constelatiilor Familiale (Jutta Ten Herkel). Facilitator workshop-uri de creativitate prin pictura (Facultatea de Arte Plastice Bucuresti).

Ana Maria Stefanescu – trainer, terapeut transpersonal, dream teacher
Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal – formare de 2 ani in terapii transpersonale, certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania. Este psihoterapeut in formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).
De asemenea, Ana Maria are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams).
Formare in terapie craniosacrala.
Formare in Tibetan Mantra Healing – International Academy for Traditional Tibetan Medicine, Faculty of Mantra Healing.
Facilitator workshopuri de scriere creativa (Facultatea de Filologie si Limbi Straine).

Leave a Comment