Tehnicile Access Body Lifting si Bars cu Michela Buonaguidi

bars1Va invitam cu drag sa descoperiti metodele de intinerire, infrumusetare, insanatosire si energizare a corpului prin tehnicile  FACE  LIFTING si BARS®

Aceste tehnici vor fi prezentate de Michela Buonaguidi care vine special din Italia pentru a ne face cunoscute si  in Romania aceste metode revolutionare.

Michela Buonaguidi, fiind in cautarea echilibrului interior s-a dedicat  metodelor holistice inca din anul 1990 si a rezolvat aspecte fizice si emotionale atat personale cat si ale celor care i-au solicitat ajutorul  prin sesiuni individulale si cursuri.

Cele mai mari realizari le-a obtinut devenind terapeut si  instructor avansat ThetaHealing, terapeut  si  instructor Access Body Lifting si Bars® – metode cu  rezultate vizibile chiar de la prima sedinta.

Tehnica Acces Body Lifting:
Dr. Heer Dain a experimentat aceste procese aplicate care deblocheaza tensiunea si  rezistenta la bolile si tulburarile corpului, prin transferarea dinamica a energiei si a descoperit ca persoanele care au participat la aceste sedinte  au suportat schimbari majore ale corpului, a marimii si formei acestuia, ameliorari ale durerilor cronice si acute, precum si schimbari pozitive in relatii si  bani.

Tehnica Access Body Lifting a fost conceputa special pentru a deschide un dialog si a crea o comuniune cu corpul nostru si ne va permite sa ne bucuram de corpul nostru in loc sa luptam impotriva sa sau sa abuzam de el.

Cand incepem sa ne schimbam modul in care ne referim la corpul nostru, cand il iubim cu adevarat si facem totul pentru a-l debloca, atunci intervine o schimbare majora in viata noastra.

Daca sunteti deja pe acest drum al terapiilor complementare si aveti talentul, capacitatea si disponibilitatea  de a trata si debloca  anumite boli, sunteti in cautarea unei modalitati de a spori vindecarea pe care o oferiti deja clientilor dumneavoastra, va asteptam alaturi de noi sa invatati si experimentati modul in care puteti comunica cu corpul pacientilor, dar si al dumneavoastra.

Tehnica Bars®:
Dr.Gary Douglas, fondatorul acestor tehnici a creat o serie de instrumente care ne invata cum sa intram in contact cu propriul nostru corp, sa ii oferim mai multa bucurie, mai multa iubire, sa dormim mai bine, sa  ne trezim plini de energie  si sa ne simtim complet relaxati.

In zona capului avem 32 de meridiane si anumite puncte energetice in care sunt stocate ganduri si credinte despre vindecare, corp, sexualitate, creativitate, constiinta, bani, etc, iar energia blocata in unele din aceste puncte, ca urmare a ideilor si atitudinilor noastre, ne limiteaza si blocheaza  sa ne traim viata in armonie.

Tehnica Bars ne invata ca printr-o usoara atingere a acestor puncte energetice dizolvam si eliberam blocaje si ne oferim accesul la noi posibilitati.

Invatand si aplicand aceasta metoda, in urma fiecarei sedinte, constatam transformari imediate, o relaxare profund? si schimbari majore in viata celor tratati, dar si a noastra, invatam cum sa dizolvam si sa eliberam aceste blocaje energetice.

Puteti afla mai multe detalii despre aceste metode revolutionare:

1. Participand la PREZENTAREA si DEMONSTRATIA care va avea loc marti 26 februarie 2013 , ora 19.00 in cadrul special al Asociatiei FEMEI INDEPENDENTE.

contributia de participare este de 65 lei ( include cina, prezentarea tehnicilor mentionate si tombola)  si se achita la intrare.

locatia va fi anuntata celor care confirma prezenta si fac rezervare telefonic la nr.0213116303, 0723163926, 0722675316 sau pe email la adresa : femei.independente@yahoo.com saucursuri@thetahealing.ro

2. Prin programarea unei sedinte individuale in urmatoarele 2 zile.

Costul unei sedinte este de 85 euro si dureaza 70 minute.

locatia va fi anuntata celor care fac rezervare telefonic la nr.0213116303, 0723163926, 0722675316 sau pe email la adresa : cursuri@thetahealing.ro sau mihaela@thetahealing.ro

3. Participand la cursurile care vor avea loc in 5,6,7 aprilie 2013 si vor avea urmatorul continut:
04 –  05 APRILIE 2013 PACHETUL  1 –  CUPRINDE:

Cursul Acces Body Lifting
Cursul  Purificarea corpului de factori externi
Eliminarea traumelor si intarirea sistemului imunitar

Program:  Vineri        17.00 – 21.00,  Sambata    9.30 – 18.30
Taxa:  300 euro

06 APRILIE 2013  PACHETUL 2 – CUPRINDE:
Cursul Bars® – cu certificare oficiala internationala
Program:    Duminica    9.30 – 18.30
Taxa:   210 euro

Se ofera  reducere 20% pentru achizitionarea ambelor pachete.

Mai multe detalii si locatia vor fi anuntate la confirmarea  prezentei  telefonic la nr.0213116303, 0723163926, 0722675316 sau  email : cursuri@thetahealing.ro,mihaela@thetahealing.ro si achitarea unui avans de minim 20% din taxa de curs.

Leave a Comment