Transformare şi vindecare prin puterea respiraţiei: seminar cu Claus Kostka

7 -9 decembrie 2012, la Centrul Seeds for Happiness (str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16, Bucuresti)

Sistemul de vindecare bazat pe respirație dezvoltat de Claus Kostka în 30 de ani de practică continuă, este conceput pentru a te aduce faţă în faţă cu toate evenimentele din trecut care ți-au dezechilibrat viaţa din cursul ei firesc şi cu toate condiționările pe care le-ai dobândit în urma acestor evenimente, contiționări care ți-au dezechlibrat și mai mult viața. Acestă metodă este un mod de a lucra cu tine însuți care se bazează pe: terapia primară, re-naștere (rebirthing), respiraţie intuitivă, re-parenting, meditaţie şi procese kinestezice.

În timpul călătoriei de-a lungul vieții ne găsim uneori blocați înlăuntrul nostru. Nimic nu pare să ne ajute și ne simțim în capcana unui cerc vicios de autoînvinuire și emoții blocate. Relațiile cu oamenii pe care îi iubim nu ne mai satisfac, avem probleme cu copiii noștri, munca la serviciu a devenit nepotrivită și începem să avem probleme de sănătate precum migrene, dureri de spate, ulcer și altele de acest fel. În acest stadiu al vieții noastre simțim că soarele s-a ascuns de noi.

Aceste seminarii îţi vor da posibilitatea unică de a re-experimenta ceva ce nu a mers bine în trecutul tău având în acelaşi timp abilitatea şi forţa unei persoane mature. Acest lucru înseamnă că retrăieşti ceva ce ţi-a afectat echilibrul, care a fost dureros, dezagreabil, necerut şi cu sprijinul atent al lui Claus vei fi capabil acum să dai o nouă rezolvare acelui lucru. Astfel, vei fi capabil să schimbi sau să corectezi decizii nesănătoase legate de viaţa ta care te chinuie de multă vreme (ex. : “nimeni nu mă iubeşte”; “nu merit asta”; “nu am nici un drept să fiu aici”; “nu am voie să cer nimic” şi aşa mai departe). Acum când deja ai luat o nouă decizie, (ex. : “pot fi iubit aşa cum sunt”) întoarce-te la viaţa ta de zi cu zi şi vei fi surprins de ce se va întâmpla acolo!

Îmbrăţişând puterea tehnicilor de vindecare prin respiraţie începi să-ţi deschizi sistemul energetic intern ceea ce îţi sporeşte percepţia spirituală şi poţi avea experienţe subtile foarte profunde. De exemplu, poţi experimenta conectarea la îngerul tău păzitor sau te poţi simţi complet conectat la toţi cei prezenţi în cameră încât vei putea să-ţi dai seama cine simte ceva anume fără să fie necesar contactul fizic sau vizual cu acea persoană.

Claus obişnuieşte să spună despre această practică: “Pe lângă lucrul cu Constelaţiile, Respirația Profundă a Sufletului este cea mai rapidă şi cea mai puternică tehnică de vindecare prin respiraţie pe care am experimentat-o vreodată. Sunt absolut sigur că te va ajuta să-ţi ușurezi viaţa încât ea să te împlinească şi să te facă să străluceşti şi mai mult. Dacă îţi doreşti să faci încă un pas către libertate şi transformare personală, nu lipsi de la acest workshop!”

Munca de vindecare prin respiraţie este concentrată exclusiv pe persoana ta (ceea ce e oarecum diferit de Constelaţia Familiei când ne concentrăm pe întregul sistem de familie sau, cel puţin, pe părţi ale acestuia.) La workshopurile de respiraţie vei lucra tot timpul cu propriile tale “probleme” şi propriile tale întrebări. TU ca individ vei fi cauza și centrul întregului proces, iar emoțiile și sentimentele tale vor fi în prim plan.

Numar maxim de participanti: 18. Pentru inscrieri si detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați: Oana Ionescu la tel 0722.923811. Detalii si pe www.goodcompany.ro.

Leave a Comment