Trezirea Inimii Iluminate in Brasov 07 – 10 Februarie 2013

awakening-the-illuminated-heart-sawakening-the-illuminated-heart

Drunvalo Melchizedek reuneste si impartaseste intreaga sa munca de o viata intr-un singur si nou format de workshop:

 “AWAKENING THE ILLUMINATED HEART”(Trezirea Inimii Iluminate), in care a introdus urmatoarea etapa a invataturilor strabune: activarea corpului de lumina – MerKaBa – din Micul Spatiu al Inimii.

Modul in care a fost creat acest nou workshop, permite activarea corpului de lumina MerKaBa – din inima – intr-un mod usor si natural, facand aceasta metoda mai simpla decat orice alta metoda prezentata in aceste timpuri moderne. Workshopul este structurat de Drunvalo intr-o maniera clara si concisa pe intelesul oricui, indiferent de studii, de pregatirea profesionala, de credinte, religie sau de calea spirituala aleasa.

Trecem printr-o perioada de schimbari majore perceputa de fiecare om intr-o maniera unica. Singurul lucru care conteaza acum este sa iti amintesti cine ESTI cu adevarat, pentru te putea deplasa la noi nivele de constiinta mult mai extinse. Modul prin care iti poti aminti unicitatea si splendoarea fiintei tale nu este prin gandirea logica, judecand constant situatiile si oamenii care apar in viata ta, ci prin patrunderea in spatiul Inimii tale, acolo de unde simti si traiesti viata in deplina iubire si pace.

Acest workshop nu necesita nicio pregatire anterioara.

Tarife curs: –   777 RON/persoana, 555 RON / persoana pentru grup de minim 3 persoane, 555 RON/pensionar.

Contact: Maria-Aliz : 0720100018 si Nicolae : 0744165669.

 

Leave a Comment