Trezirea vindecatorului interior cu Shanti – Terapeut Osho

30 noiembrie – 2 decembrie 2012 in Bucuresti, adresa se va anunta celor inscrisi.

Zorba Buddha va invita la o sesiune de trei zile cu Shanti dedicate trezirii Vindecatorului interior.

„Vindecatorul interior” este de fapt o „Stare Interioara”. In care ne simtim in armonie cu noi insine, sustinuti, increzatori si plini de energie.

Dar ce blocheaza aceasta stare?  In primul rand STRESUL. Boala secolului 21. Prea multe, prea mult…  Vi se pare cunoscut?  Prea multe de facut zilnic!/ Prea multe cerinte din exterior!/Prea mult pentru ceilalti!

Stresul ne afecteaza Energia Vitala. Ne simtim fara chef, demotivati, insingurati, nervosi, iritati. In final alegem doar sa Supravietuim in loc sa Traim cu adevarat!

Ca sa intelegi. Un pic mai mult despre circulatia energiei.  Energia vitala interna se misca prin meridiane in corpul nostru. Cum spuneam, aceste cai/meridiane interne sunt blocate din cauza stresului, emotiilor negative sau convingerilor limitative care ne indeparteaza de la a fi in contact cu Energia noastra Vindecatoare.

Si ce e de facut? In primul rand,  e nevoie sa ne deblocam pentru a intra in contact cu energia noastra vitala, pentru a ne recastiga puterea si deschiderea.

Cum? Metoda este una experientiala. In acest workshop vom folosi metode foarte diferite- la exercitii de Respiratie Oceanica, Exprimare emotionala si meditatii OSHO, lucrul cu cartile de Tarot Osho, dans, tehnici de shamanism, efectuate singuri sau in echipe de doua persoane.

De ce? Pentru ca sa ne curatam corpul fizic, sa ne vindecam blocajele, sa ne reconectam la noi insine, sa ne recapatam puterea de a (ne) vindeca, la starea de Bine (Well-BEing).

In prima parte a workshopului intentia este de a debloca energiile din corp si minte. E nevoie sa curatam blocajele pentru a re- intra in contact cu energia noastra vitala.

In cea de-a doua parte intentia este de a descoperi noi senzitivitati/ perceptii prin care sa putem sa ne trezim Vindecatorul Interior si astfel sa folosim energia vindecatoare in cele mai diverse moduri.

Shanti este originara din Mexic.  A studiat Stiintele Comunicarii in Mexico City si a muncit 20 de ani in relatii publice si industria modei. La finalul anilor 80’ a descoperit calea meditatiei care apoi a devenit centrul vietii ei. A practicat meditatia Zen pentru 7 ani inainte sa descopere mditatia activa Osho. Are formari in Analiza Viselor( Jung), Dans Caraibian, Masaj Psihic, Reiki, Scoala lui Gurdjieff- A Patra Cale cu specializare in Craniosacral Balancing, Energywork Shamanic si Osho Diamond Breath. Din 1997 este Terapeut Osho si faciliteaza workshopuri Oceanic Breath, Intensive de Meditatie, Dans, Energy work, Tarot, Reiki, si sesiuni individuale. Este Co-leader al Trainingurilor Osho Diamond Breath si, de curand, si-a publicat propriul CD-„Love and Harmony”.

Costul acestui workshop de trei zile este de 735ron. Ai 10% reducere daca vii cu un prieten! Si 15% reducere pt studenti/pensionari/ persoane cu venituri reduse.

Inscrieri si contact: Andreea Olteanu  andreea.olteanu@gmail.com– 0763.888.084 si Veet Cristian events@zorbabuddha.ro – 0722.519.299.

Leave a Comment